Leden 09/10

Obsah:
Lednový SKI magazín je asi posledním, který se vám do ruky dostane ještě před olympiádou. Únorové číslo vyjde současně s jejím slavnostním zahájením a většina z vás ho nejspíš bude číst až v čase, kdy už se ti šikovnější z nás budou prát o medaile.
  • Tomáš Kraus

    Dvakrát vyhrál mistrovství světa, čtyřikrát celkově Světový pohár a čtrnáctkrát triumfoval v jednotlivých dílech Světového poháru. Nyní má konečně před sebou olympiádu.
  • Miloš Machytka

    Miloš Machytka (29), nosič vody, asistent trenéra, technik a v současnosti také hlavní servisman Šárky Záhrobské.
  • Čeští lyžaři Kanadě

    «Jestli se kdy Kanadě narodil lyžař světové úrovně, byl to Edy Podivinsky.» Tak vidí kanadské lyžování tamní novináři. Co by asi řekli o Kučerovi nebo Hudcovi?
  • Zažít Hahnenkamm a umřít

    Při žádném jiném závodě není po celý víkend ve městě či vesnici taková atmosféra, jako je od pátku do neděle v Kitzbühelu, když se jede Hahnenkamm.
  • Škola lyžování – Hluboký sníh

    Ježdění mimo upravené tratě, v hlubokém sněhu, je právem považováno za třešničku na dortu sjezdového lyžování. Ten «hluboký sníh» je však hodně široký pojem.
  • Lyžařský trénink na suchu IV

    Naučili jsme se posilovat břišní svaly a docílili jsme správného propojení svalů celého těla. Pro zvýšení obtížnosti tentokrát použijeme gym-ball.
  • Big Mountain

    Test lyží pro dny sváteční. Jen těžko si lze představit něco krásnějšího než jako pírko lehký, nedotčený prašan projížděný dlouhými oblouky se super širokou lyží. Ale chce to také dobré boty.
  • Elyse Saugstad

    Narodila se na Aljašce a jako malá chodila každý den po škole lyžovat. Tak nějak přirozeně se stala profi jezdcem a na kontě má mimo jiné celkové vítězství v dnes tolik opěvované Freeride World Tour.
  • Použité lanovky

    Snad každý si asi všiml, že některá střediska staví lanovky zcela nové, zatímco jiná ve svém areálu znovu spouští lanovky starší, často repasované.
  • Móda

    Zimní svetr – klasika, co se neokouká. Nepodceňujte podvlíkačky!
  • FREE-HEEL

    Nová rubrika pro vyznavače telemarkového lyžování. Vybavení, cestování, osobnosti, ... Kulich s bambulí a SKI FREE-HEEL vám nesmějí chybět!
Pošlete SMS zprávu s textem (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit