Jaro 2011

Obsah:
Vážení čtenáři, lyžaři, lyžařky, jen se přiznejte, kdo z vás má ještě v garáži nebo sklepě v pohotovosti své zimní vybavení? Že je vás většina? A je to proto, že se ještě chystáte na jarní zakončení sezóny, nebo jste zkrátka jen neměli čas vše uklidit, namazat, zabalit a uložit k odpočinku? Nebudu dále moralizovat a pokoušet trpělivost vašeho svědomí, ostatně mé lyže jsou připraveny také, běžky pěkně vedle sjezdovek. Ovšem když se nad tím tak zamýšlím, není to má chyba – může za to počasí. V posledních letech totiž jako by nebylo jaro. To období, kdy se na svazích střídá tráva se sněhem, často prší, ale na kolo nebo greeny se člověku ještě dvakrát nechce. Zkrátka čas, kdy rádi seběhnete do sklepa, vytáhnete žehličku a pěkně v klidu, v pietě se rozloučíte s letošní sezonou. Třeba ale letos ještě přijde.
  • Poprvé/naposled: Eva Samková

    Slečna s knírkem pod nosem, co se nebojí porážet zkušenější. Víme o ní první/poslední.
  • Hliník, nebo Karbon?

    Vybíráte nový bike? Pak nechte hliník odjet do Humpolce a sáhněte po karbonu. K tomu lyže od Audi a zaručujeme vám, že pro následující rok budete králem. Sjezdů i sjezdovek!
  • Dachsteinrunde aneb alpské choutky pro pokročilé

    Nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru... Nebojte se, nechystáme se vás poučovat o principu fungování páternostera, jen jsme se byli projet v Alpách.
  • Běhat jde i bez běžek: jen to tak nejede

    Rychlé sjezdy si v polobotkách asi neužijete, ale zas se není potřeba trápit s mazáním. A když, tak se namažte až doběhnete.
  • Cesta ke svobodě: lezecká náročnost 8a

    Vyzkoušeli jsme kubánský trojboj – Kubánky, kubánský rum i kubánské skály, a už víme, proč měli komunističtí funkcionáři tenhle ostrov svobody tak rádi.
  • Grónsko na mořské hladině: příběh jedné cesty a jednoho kajaku

    Nádherná příroda, obří ledovce, zamrzlé fjordy, eskymáci a tři muži ve člunu... Promiňte, v kajaku. To nestačí číst, to musíte vidět!
  • Slovensko golfově roste

    Zatímco Česká republika má období golfové exploze již několik let za sebou, na Slovensku se po ní ještě ani nestačil usadit prach.
  • Dobrodružný čas: Hodinky, které mohou i ve chvílích, kdy vy ne!

    Správný čas vám dnes ukáže kdejaký mobil, jenže co když ho chcete vy ukázat někomu dalšímu?
  • Red Bull Ragnarok: Větrná loterie

    Díky silnému větru mělo jít o jeden z nejtěžších snowkitingových závodů na světě. Jenže nefoukalo.
Pošlete SMS zprávu s textem (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit