Listopad 10/11

Obsah:
Přelom října a listopadu nám zpravidla dává okusit, že zima už je opravdu za dveřmi. Přitom o to, jaké ve skutečnosti panují teploty, zase tolik nejde. Spíš je to zvyk. Venku trochu zafouká a my už letní pneumatiky měníme za zimní, do předsíně si pověsíme kabát, má-li nám kde co zamrznout, spěcháme tomu preventivním opatřením zabránit.
  • Lucie Hrstková

    Stará známá pravda o tom, že končit se má na vrcholu, platí ve sportu dvojnásobně. Lucii Hrstkové se na konci sezony 2009/2010 splnil sen o hymně a následně se rozhodla ukončit svoji reprezentační kariéru. Tak jsme trošku rekapitulovali.
  • Miroslav Kolář

    Je jedním z nejznávanějšíhch českých trenérů sjezdového lyžování. Laická veřejnost jeho jméno nezná, jeho práci však oceňují sjezdaři dosahující úspěchů, o jakých většina českých lyžařů zatím jenom sní.
  • Freeride Test

    Hlavním tématem letošního Freeride testu byly rocker konstrukce. I proto zní podtitul celého testu Rockeři na Gemstocku. Ovšem pozor, rocker se stále více používá také u všestranně použitelných allmountain lyží a už se objevuje dokonce i u lyží určených vyloženě pro sjezdovku. Sledujte trendy!
  • Kaj Zackrisson

    Tenhle chlapík je známý svojí věčně dobrou náladou a smyslem pro legraci. A taky tím, že dokáže ty nejtěžší sjezdy zvládnout neuvěřitelnou rychlostí. Patří k nejuznávanějším bigmountain riderům na světě a přitom na přání manželky dokáže po telefonu opravit sprchu.
  • Emerich Rath

    Kdo vůbec byl Emerich Rath? A proč zmizel z historie? Ten člověk byl očitým svědkem tragického skonu Hanče a Vrbaty, bohužel však zkusil i novodobé Československo. A to nebyl příběh o nic veselejší.
  • Free-Heel

    Tradiční rubrika pro vyznavače telemarkového lyžování. Vybavení, cestování, osobnosti, ... Kulich s bambulí a SKI FREE-HEEL vám nesmějí chybět!
  • Novinky 2010/2011: Ticho před bouří

    Otevírat sezonu jinak než novinkami? Ale kdeže. Nic takového. Pěkná porce horkých zpráv z továren hned na první stránce.
  • Aleš Razým: Léto plné změn

    Čeští běžci jsou v posledních sezonách hodně vidět. Tým ae táhnou staří bardi. Kdy se ke slovu dostane mládí? Ptáme se šestého muže z mistrovství světa.
  • Ski Classic Test 2010

    Testovali jsme závodní běžky v lyžařské hale. A máme výsledky.
  • Sportovní gastronomie

    Čím dobrým se nacpat před závodem, co si dát při něm a co zhltnout v cíli? RAdí bývalý reprezentant České republiky Zbyněk Valoušek.
  • Bieg Piastow: Jizerská 50 po polsku

    Věděli jste, že v Jizerkách se jezdí dva laufy a oba mají padesát kilometrů? Polský Bieg Piastow představuje Zuzana Kocumová.
Pošlete SMS zprávu s textem (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit