Prosinec 10/11

Obsah:
Milí čtenáři, nahlížejíce do prosincového SKI magazínu nejspíš ani nevíte, jaké štěstí vás vlastně potkalo. Pár dní před koncem měsíce minulého jsem se vážně obával, že prosincový SKI magazín nemůžeme dokončit, vytisknout a rozdistribuovat včas. Nakonec se to sice opět podařilo, ale stejně se tak nějak nemůžu zbavit pocitu, že se spirála dennodenních starostí točí stále rychleji a že už se nebezpečně blížíme k jejímu konci. Co bude pak?
  • Tanja Poutiainen

    Jedna z nejlepších světových slalomářek si ve Vailu sedla k telefonu a ochotně nám povyprávěla o tom, proč do Ameriky létá docela ráda, proč by v Garmischi konečně chtěla vyhrát zlato i o tom, proč se nic nestane, když se jí to nepovede. Jako vždy s úsměvem.
  • Ga-Pa Sjezdařská klasika

    V pořadí už jednačtyřicáté mistrovství světa ve sjezdovém lyžování přivítá v únoru bavorský Garmisch-Partenkirchen. Bez nadsázky se dá říct, že se o medaile bude závodit v místě, které patří k těm nejtradičnějším.
  • Nikola Sudová

    Měsíc před začátkem olympijských her ve Vancouveru si utrhla křížový vaz v koleni, čímž se jí v podstatě rozplynul sen o medaili. Ale nevzdala se, do Vancouveru odjela snít o tom, že se pokusí o nemožné. Dnes už je dávno po operaci a touží navázat tam, kde před zraněním skončila.
  • Lyžařské brýle

    Nechali jsme se pozvat do jediné specializované sportovní optiky v České republice a povídali si o dioptrické korekci, ochraně a optimalizaci zraku během sportovních aktivit. A samozřejmě přinášíme spoustu tipů na dobré lyžařské brýle.
  • Móda – Lyžařské rukavice

    Rukavice jsou nedílnou součástí vybavení každého lyžaře. Jejich správný výběr je stejně důležitý jako třeba výběr lyžařských kalhot nebo brýlí.
  • Kamil Dostál

    Kamil Dostál je ten Čech, co na telemarkách jezdí Světový pohár. Obřáky, sprinty, skoky... Že jste o tom nikdy neslyšeli? Neznáte mapu.
  • Móda v českém provedení

    Českým lyžařům české oblečení! Výběr je překvapivě široký a řada tuzemských firem snese i to nejpřísnější srovnání s renomovanými značkami. České oblečení se dá doporučit.
  • Lukáš Bauer: Končit zatím nebudu! Chyběl by mně ten cvrkot.

    Lukáš Bauer už nějaký ten rok nemá v Česku konkurenci. Jenže on touží nemít ji ani ve světě. Alespoň tak nám to popsal v rozhovoru.
  • Kde se vzaly běžky?

    Zajímali jste se někdy o to, kdo vynalezl běžky a k čemu se dříve používaly? Víte třeba, jak vznikl název Rottefella? My ano!
  • Test běžek kategorie performance

    V tomto čísle jsme se podívali na zoubek modelům, které jsou uprostřed na přímce spojující cenu a výkon.
  • Vyšší škola servisácká: Mažeme a jedeme

    Rozhodování o tom, co namazat, může být výrazně složitější než volba mezi červeným a modrým. Budete vzpomínat na to, jak snadné je to s klistrem!
  • Trénink lyžaře běžce: Nácvik rovnováhy

    Být co nejrychlejší a neupadnout. To je oč tu běží. Rovnováha je základní dovedností všech běžců na lyžích. Proč jí nevěnovat trochu času i v tréninku?
  • Tour de Ski se letos vyhne Česku

    Nejprve jsme spolu s Itálií měli dva závody a byli téměř hlavními pořadateli, pak jen řadovými a letos už vůbec žádnými. Na Tour de Ski můžeme pro letošek zapomenout!
rozšířený test běžek pouze v elektronickém čísle * katalog produktů libereckého NYČ Sport * výběr z kolekce Salomon alpine 2010/2011 * příloha Atomic nordic 2011
Prosinec 10/11
Pošlete SMS zprávu s textem (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit