Říjen 10/11

Obsah:
Jako každý rok i letos se vám se začátkem října dostává do rukou nový SKI magazín a my se stejně jako vloni ptáme, zda už se ve vás probudila ta pravá chuť po lyžování. Pokukujete v prvních říjnových dnech po ledovcích a nedočkavě zjišťujete, kolik připadlo sněhu, nebo se ze všech sil snažíte vychytat poslední záblesky babího léta a doufáte, že ještě stihnete alespoň jeden hezký víkend na kole?
  • Marco Büchel

    Po dvaceti letech pověsil lyže na hřebík. Joker světové lyžařské scény, ale také vítěz několika super prestižních závodů má v osmatřiceti letech zkušeností na rozdávání. Ale bude o ně někdo stát?
  • Industry Report

    Kdo kam, proč a za kolik? Také v průběhu letošního léta se řadě sjezdařů v hlavě rozležela rozhodnutí, jež mohou mít na vývoj jejich kariéry třeba i zásadní vliv. Jsou za nimi vždycky peníze?
  • Přehled nových lyží na sjezdovku i do terénu

    Možná, že už vaše obřačky přesluhují a je ten správný čas na jejich výměnu. Možná, že už dozrál čas pořídit si také něco širšího. Podívejte se, jaké lyže se budou prodávat v zimě 2010/2011.
  • Blizzard zbrojí na sjezdovky

    Říkejte si co chcete, ale novým IQ-Power systémem Blizzard znovu potvrzuje svůj návrat do první ligy public race carverů.
  • Public Race

    Patříte k těm, kdo se z širokých lyží ještě nestačili dokonale zbláznit? Dobře děláte. Race carvery nejsou ani náhodou mrtvé!
  • Aljaška

    Možná se k vám doneslo, že si největší osobnosti českého freeskiingu a snowboardingu byly na jaře společně zajezdit na Aljašce. Tak jsme je pořádně vyzpovídali.
  • Móda do kopců a do baru

    Poradíme vám, co s sebou sbalit, abyste byli "in" nejen na sjezdovce, ale také v baru nebo na bruslích.
  • Nové lanovky na Gaislachkogl

    ...právě startují! V Söldenu vyrostly nejmodernější lanovky svého druhu v Rakousku. Bude to již třetí generace lanovek na třítisícový Gaislachkogl.
  • Letní nádobíčko zatím na půdu nepatří

    Horské túry, kolo, feraty, potápění a adrenalin v rozbouřené Brahmaputře – čas letních sportů ještě rozhodně není u konce. Naopak, podzim teprve začíná!
Tabulka přehled lyží 2010/2011
Trentino zima 2010/11 – Vítejte v zimě, užijte si Dolomity. Prožijte nezapomenutelnou dovolenou plnou slunce, pohody a skvělého jídla.
Říjen 10/11
Pošlete SMS zprávu s textem (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit