Únor 10/11

Obsah:
Milý čtenáři,

za chvíli bude jaro. Nevěříš-li, pak alespoň přiznej, že se zima přehoupla do své druhé poloviny. Do té lepší poloviny, protože po ní už bude jaro. Na jaro se každý rok těším, přestože mě, co by šéfredaktora časopisu o lyžování, živí zima. Na jaro se těším proto, že na jaře je vždy pěkné lyžování. Jasným důkazem tohoto tvrzení jsou tváře naprosté většiny lyžařů, na konci března se vždy tak nějak zvláštně rozzáří. Přitom už je ve většině případů čekají tak maximálně jeden dva prodoužené víkendy na horách a je po všem. Jarní výraz v lyžařově tváři je úplně jiný než ten, který světu ukazujeme na začátku zimy...
  • Prima sezona Ondry Banka

    Bany zažívá prima sezonu, která by se klidně mohla stát jeho životní. Kdyby přidal medaili z MS v Garmischi, sahali by jednou fanoušci lyžování po jeho fotkách stejně rádi jako čtenáři po Škvoreckého Prima sezoně.
  • SP v alpském lyžování znovu v České republice

    11. a 12. března 2011 budeme mít po třech letech znovu možnost na vlastní oči sledovat, jak vypadá absolutní špička alpského lyžování v ženském podání. Jste-li opravdovými fanoušky lyžování, neměli byste v polovině března ve Špindlu chybět.
  • ispo winter 2011: Customized

    Na začátku února se na mnichovském výstavišti uskutečnil další ročník mezinárodního veletrhu sportovního zboží ispo winter 2011. Pokud chcete vědět, kam směřují současné trendy v módě a v lyžařském vybavení, čtěte náš report.
  • Twin Tips – test freestylových lyží

    Barevné lyže se zvednutou patkou? Design není zdaleka tím jediným, co určuje vlastnosti lyží, které celkově odpovídají životnímu stylu lyžující mládeže.
  • Freestyle ski boots

    Speciální lyžáky do snowparků jsou v našich zeměpisných šířkách skoro popelkou. Park’n’pipe boty holt v Hervisu ani v Gigasportu nekoupíte, a tak nezbývá než hledat a hledat.
  • Zpátky do peří

    Ještě nedávno se mohlo zdát, že péřovým bundám odzvonilo. Jenže teď jsou péřovky zpátky, lehčí, štíhlejší a hezčí než dřív.
  • Simon Ammann: Skoky jsou bezpečný sport

    Švýcarská skokanská jednička alias Harry Potter (jak mu přezdívají) se nám svěřil, že před sezónou těžko hledal motivaci. A to i přesto, že skoky mu přijdou jako absolutně bezpečný sport.
  • Trénink lyžaře běžce: Zlepšujeme bruslení

    Pokud nás čte i Jarda Jágr, může tuhle kapitolu přeskočit. Ostatním ale doporučujeme pozornou četbu, dotazy pokládejte až na konci hodiny. Přes facebook samozřejmě.
  • Mazáním to nekončí

    Prakticky v každém čísle kážeme o tom, jak dobře namazat. Takže s tím už by neměl být žádný problém. Jenže co když potřebujete vosk naopak sundat a dopřát lyžím dovolenou?
  • Slavný Holmenkollen startuje

    Tedy přesněji, už odstartoval. Ale to nevadí, ve volné chvíli, když v televizi poběží reklamy, nalistujte naše norské střípky a dejte nám šanci. Vybrali jsme pro vás pár mistrovských zajímavostí.
Pošlete SMS zprávu s textem (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit