Jaro 2012

Obsah:
Ačkoliv letošní zimní sezona již pro většinu z nás definitně skončila, další číslo SKI(y) magazínu vychází jako by se chumelilo. V současných třicetistupňových dnech sice zní tato slova poněkud nepatřičně, ale náš oblíbený sport zkrátka žije stále - ať se rtuť teploměru prohání v kladných nebo záporných hodnotách. Lyžování můžete teď na jaře třeba umě propojit s golfem a hned je o důvod víc, proč se na svah postavit. Ovšem jestliže máte sněhu již opravdu dost a těšíte se na půlrok cyklistiky nebo horských výšlapů – máme určitě i pro vás dostatek zajímavého čtení. Však se přesvědčte.
  • Aktuality a značky

    Za sněhem už nějaký ten den můžete vyrazit jen do Obřího dolu a Alp, ale i tak jsme novinek, které vás mohou zajímat, posbírali hezkou řádku. Však nejen lyžováním živ jest lyžař.
  • Desítka cyklo-tipů: Na kole v horách i pod nimi

    Křížem krážem s kolem, Českem, Moravou a Slezskem. Desítka tipů na převážně horské trasy, které se vyplatí navštívit i bez lyží.
  • Džungle, Andy a ztracená města

    Byl tam Martin Koukal a nemohl si to vynachválit. Byl tam i náš redaktor Pavel Černý a má stejné zážitky. Inca Trail je zkrátka klasika, navíc si ho málokdy užijete lépe než teď na jaře. Proč? Turisté si dávají pauzu. Tak vzhůru dolů, na jih!
  • Boty na trek

    To chce klid a nohy v teple, říkáme my a šoupáme je do pohorek! Nechte si poradit, ve kterých nám bylo nejlépe.
  • Island: Ostrov v barvě curacaa

    Podívat se na Island je zajímavé i z mnoha dalších důvodů, než jen aby jste si na vlastní oči prohlédli, kdo že může za zrušení vaší loňské dovolené.
  • Miura hotel v Čeladné: Cube po Česku

    Máte rádi golf, umění a netradiční architekturu? Pak navštivte beskydskou Čeladnou, přesněji tamní hotel jenž se doslova opírá o vrcholná umělecká díla. Nebo se díla opírají o hotel? Při pohledu na sochy Davida Černého totiž jeden nikdy neví.
  • Golfové hvězdy: Mechanik, klasik a ranař

    Popularita golfu v posledních letech stoupá stejně rychle jako výše řeckého dluhu. A spolu s ní stále častěji slyšíte o mužích, kteří tento sport setsakramentsky dobře umí. Představujeme trojici z nich. Mechanika, klasika a ranaře.
  • RWE Ski&Golf Championship 2012

    Tenhle turnaj si za dobu své existence již vydobyl na našich stránkách své pevné místo. Ale uznejte sami, že pro letní lyžařský magazín se těžko hledá lepší téma. Nechybí proto ani tentokrát a věřte že ve Špindlu i Pardubicích se opět bylo na co dívat.
  • Ski SuperTest letos v Sulednu

    Koncem března jsme pro vás v italské Suldě opět prověřili přes 150 párů nových modelů jejichž výsledky přineseme v pravidelném listopadovém speciálu. Do zákulisí letošního Ski SuperTestu se s námi ovšem můžete vypravit již dnes.
  • O Neil Soldiers 2012

    Ve dnech 2. - 3. března se v Deštném v Orlických horách pod názvem O Neil Soldiers 2012 odehrála nelítostná freeski bitva.
  • Jaro láká na ledovce: Lyžování ještě nekončí

    Že po pěti měsících lyžování stále ještě nemáte sněhu a zimy dost? To rádi slyšíme! To jste naši lidé! Tak honem na ledovce – na jaře je tam krásně.
  • Kaunertal: Check your line!

    Rakouský ledovec Kaurnental rozhodně nepatří mezi největší a nejznámější lyžařské areály v Alpách. Ale pokud máte rádi freeriding dejte mu šanci. Když odbočíte z vyznačených tras, nebudete vědět, kam zatočit dřív!
  • Skylink SKI magazín Open

    Už potřetí jste si díky nám mohli vyzkoušet, jaké to je postavit se ve Svatém Petru na start Super G a změřit síly s ostatními, co to na lyžích dost dobře umí! Jaké to bylo. Foto, video i text již čeká na vaše zhodnocení.
  • Léto v Harrachově

    České hory v létě, to už dávno nejsou jen odstavené lanovky a prázdné hotely čekající na první listopadové vločky. Zábavy nabízejí mnohdy víc, než stihneme během dovolené vyzkoušet. Harrachov nechť je toho důkazem.
Pošlete SMS zprávu s textem (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit