Léto 2012

Obsah:
Je tomu již třetí rok, co jsme náš lyžařský rok začali ukončovat nikoliv v únoru, ale až v červnu – a nejinak je tomu i letos. Dostává se vám tedy do ruky celkově deváté a poslední vydání SKI magazínu v ročníku 2011/2012. Za tři měsíce otevřeme brány sezony nové a zase to vše okolo lyží začne na novo. Do té doby přejemné četní našich letních témat a zimních střípků, krásné léto a hodně myšlenek na zimu.
  • Aktuality a hračky

    Životní jubilea vedle vodních motorek, tým nejlepších horolezců a půjčovna elektrokol na hřebenech Dolomit. Prostě pro každého máme něco!
  • Trento, historický skvost uprostřed hor

    Za kulturou, sportem i odpočinkem na sever Itálie. Je to blízko, je tam krásně a rozhodně to není žádná novinka! Ostatně již před pěti sty lety se tam děly věci...
  • Dům sbalený na cesty

    Jen se přiznejte, kolikrát jste mu záviděli, že má celý bejvák stále sebou a může domů, kdykoliv se mu zachce? Když prší nebo fouká vítr, když si chce jen dát šlofíka. Ale ne! Nemyslíme šneka, nýbrž souseda s obytňákem!
  • Cesta do středu země

    Ono se řekne jeskyně. Jenže tahe díra má v metrech trojcifernou hloubku, na jejím dně bychom ve fotbale porazili Poláky a ještě není úplně za rohem. A právě proto se s do ní s námi můžete podívat!
  • Tipy na výlet: Tennengau a Salzburgerland

    Nejsou daleko, známe je ze zimy a přesto umí překvapit. Dvojice rakouských oblastí nabízí stezky pro vola, holková hřiště a statečné výry... Nebo je to jinak?
  • Golfové hvězdy: Mechanik, klasik i ranař

    Popularita golfu v posledních letech stoupá stejně rychle jako výše řeckého dluhu. A spolu s ní stále častěji slyšíte o mužích, kteří tento sport setsakramentsky dobře umí. Představujeme trojici z nich. Mechanika, klasika a ranaře.
  • Gary Player a jeho Company

    Tenhle ctihodný pán to s holí v ruce vážně uměl! A i když už je to hezkou řádku let, co se rozhodl pověsit tu závodní na hřebík, stále moc dobře ví, jak postavit pořádné hřiště. Ostatně jeďte si zahrát na Cihleny a uvidíte.
  • Kypr – evropská golfová exotika

    Kypr, nejvýchodnější ostrov Evropy, tvořící jakousi bránu mezi Orientem a Západem, je považován za jeden z nejpůvabnějších ostrovů ve Středozemním moři. Svým návštěvníkům nabízí krásné prostředí, zajímavou a rozmanitou krajinu a velice bohatou historii.
  • Lyžaři doplní adrenalin na Adrenalin Cupu

    Jeden by řekl, že toho mají přes zimu dost! Vždyť se téměř týden co týden řítí z kopce dolů ve stokilometrové rychlosti. Ale oni ne! Jen se trochu ohřejí a už běhají v Beskydech do kopce!
  • Králem bílé stopy je Řezáč

    Konečně, musel si oddechnout Standa Řezáč, když si letos (alespoň pomyslně) nasadil korunu pro našeho nejlepšího lyžaře. V absolutní špičce laufařů se pohybuje už pár let, ale v téhle anketě ho vždy někdo porazil. Letos ne! Tak za rok ještě ten Vasák!
Pošlete SMS zprávu s textem (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit