Listopad 11/12

Obsah:
Listopadový SKI magazín s přídomkem 2011 je výjimečný. A to hned z několika důvodů. K předplatitelům a na novinové stánky se totiž dostal 1. 11. 2011, což byl den prý obzvlášť vhodný k odpočinku a meditacím. "No a jak meditovat lépe, než s téměř nekonečným přílivem lyžařských informací a novinek v ruce," řekli jsme si a připravili pro vás číslo, které čítá téměř 160 stran čtení a inspirace. Listopadový SKI mag již také pro tuto sezonu definitivně opustil jarní, letní a podzimní témata a věnuje se výhradně sněhu, zimě, a všemu co s těmito tématy souvisí. Mimo kompletního přehledu lyžáků a mnoha stran cestování je tak jeho součástí třeba i zimě-pravidelná příloha SKI Classic, další pokračování výuky dětí, seriál Race Masters a mnoho dalšího.
  • Patryk Järbyn

    Nepyšní se nekonečnou sbírkou medailí, nikdy nevyhrál závod Světového poháru, přesto je výraznou osobností startovního pole nejrychlejších lyžařů světa. Ve vrcholovém lyžování se pohybuje už přes dvacet let. A letos do toho jde znovu.
  • Jak se pečou kombinézy

    Don Quijet, rodinná firmu manželů Tichých, zdatně konkuruje velikánům jako je Spyder, Descente nebo Goldwin. Panu Tichému kdysi zavolal i papá Záhrobský a Petr Záhrobský mladší pak vyhrál super G Evropského poháru.
  • Prof. Veit Senner

    Na lyžích stojí prof. Veit Senner víc než jistě a předpokládanému obrazu váženého univerzitního profesora tak úplně neodpovídá ani jeho veselá povaha a smysl pro humor. Vedoucí Ski SuperTestu je velkým sympaťákem, ale také autoritou.
  • Přehled lyžařských bot pro sezonu 2011/2012

    Máte-li pocit, že se v oblasti lyžařského vybavení už delší dobu nic zajímavého neděje, letošní sezona by vás mohla probrat z letargie. Nabídka je totiž nezvykle rozmanitá!
  • Boot fitting

    Těsné, ale přitom pohodlné. Kdo si někdy zalyžoval v perfektně padnoucích botách, nikdy už ze svých nároků nesleví.
  • Od prvních krůčků k zastavení

    V pravidelném seriálu se dozvíte hodně o tom, jak své děti přivést k lyžování. Tentokrát se bude plužit!
  • Na severní frontě klid

    Drobně pozměněná parafráze slavné Remarqueovi knihy předznamenává, kolik že novinek a vylepšení si pro nás letos připravily výrobci lyžařského vybavení.
  • Martin Koukal: U mě je všechno možné

    Martin Koukal před letošní sezonou vyměnil Světový pohár za dálkové běhy a rozhodnutí si zatím pochvaluje. I když stále plánuje návrat. Nebo ne?
  • Test závodních běžek

    Víme, na čem se vám letos bude běhat nejlépe. Další ročník SKI magazín Classic TESTu z haly v Oberhofu. Jedenáct testérů, desítky lyží a …super počasí!
  • Martin Madshus a jeho American dream

    Historie jednoho z nejznámějších výrobců běžeckých lyží se začala psát před více než 125 lety na jedné norské farmě. Madshus se jmenovala...
  • Deštné v Orlických horách

  • Říčky

Pošlete SMS zprávu s textem SKI listopad11 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit