Říjen 11/12

Obsah:
Náš elektronický archiv se právě rozrostl o úplně nejnovější, říjnové číslo. Na 120 stranách přinášíme pohled na letošní modely sjezdových lyží, začínáme s výukou dětí, učíme kolumbijce lyžovat, nebo zjišťujeme co nového ve Špindlu a na Černé hoře. V trafikách jsme od 3. října 2011, na webu za třicet korut třeba hned.
  • Maria Pietilae Holmner

    Švédská slalomářka si postupně získává respekt celého lyžařského světa. Klíčem k dosažení úspěchu je bezpochyby její skvělá technika, ale z našeho pohledu také inteligence, díky níž se na lyžování umí dívat s potřebným odstupem.
  • Race Masters

    Podporujeme závodění! Na všech úrovních a v každém věku. Máme svého koně, závodí na neprofesionání úrovni, ale lyžováním žije. Jak se připravuje, s čím se potýká, vyhrává, nebo už na ty nejlepší nemá? Všechno dostanete z první ruky.
  • Přehled nových lyží pro sezonu 2011/2012

    Rok utekl jako voda a opět tu máme tradiční představení nových kolekcí sjezdových lyží těch nejvýznamnějších světových výrobců. V přehledu najdete všechno, co se dá využít na upravených sjezdovkách a v rozumné míře i mimo ně.
  • POC, vědět víc

    Firma POC vznikla před šesti lety. A byl už nejvyšší čas, protože v oblasti ochrany zdraví při sportu bylo třeba něco změnit.
  • Tauern Spa Kaprun

    Hory se v zimě potýkají s odlivem návštěvníků, ale alpská lyžařská střediska rozhodně nezlevňují. Situace se zřejmě bude vyvíjet jiným směrem.
  • Mami, tati, chceme lyžovat!

    V pravidelném seriálu, který pro vás připravuje profesionální učitelka lyžování, se dozvíte hodně o tom, jak své děti přivést k lyžování. A úplně nejcennější radu dostanete hned na úvod – svěřte své děti do rukou profesionálů.
  • Winter outdoor

    Nová rubrika pro všechny, kdo žijí outdoor. Únik za hranice všednosti má mnoho podob. Neomezujte se na jednu disciplínu, příroda si to nezaslouží!
  • Městská cyklistika: Fenomén současnosti

    Strávit hodiny a hodiny v kolonách, desítky minut hledat místo na zaparkování, nebo dělat něco pro své zdraví a ještě být IN? Máme v tom jasno!
  • Golf na sklonku roku

    Podzimní plískanice, chladno a zkracující se dny jsou rozhodně skutečnostmi, na které je dobré se připravit. V žádném případě vás ale nic nenutí odložit hole k zimnímu spánku.
Pošlete SMS zprávu s textem SKI rijen11 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit