Únor 11/12

Obsah:
Letos poslední ryze zimní číslo SKI magazínu se na cestu z tiskárny k vám vydalo právě ve chvíli, kdy většinu cest v Česku zatarasil sníh a bezproblémová jízda třeba přes vysočinu se rovnala výhře v loterii. Řidiči v ten čas asi mnoho důvodů k radosti neměli, my lyžaři jsme na ovšem přesně naopak. Konečně jsme se dočkali. A jak lépe si zimu užít než s pořádně nabitým lyžařským plátkem v ruce! Na co že se v našem aktuálním počinu můžete těšit?
  • Fritz Strobl a Michael Walchhofer

    Příznivci sjezdového lyžování na celém světě mají tato dvě jména v úctě. Oba byli uznávanými osobnostmi světového lyžování a přesto, že už dali závodním sjezdovkám sbohem, těší se v Rakousku stále obrovské popularitě.
  • Do roka a do dne – Schladming 2013

    Za rok se bude ve Schladmingu konat mistrovství světa v alpském lyžování. Zcela jistě se můžeme těšit na mimořádný šampionát, Schladming v posledních letech patřil mezi absolutně nejlepší podniky Světového poháru.
  • 50 let Skiinterkritéria

    Poprvé se v Říčkách závodilo v roce 1963 a za padesát let existence se tento závod stal jedním z nej­uznávanějších evropských podniků lyžující mládeže. Každý mladší nebo starší žák chce vyhrát Říčky, to je určitě bezvadná vizitka.
  • Race Masters

    Také patříte mezi hobby závodníky? Pak jste našimi lidmi! Projektem Race Masters podporujeme všechny, kdo rádi soutěží a chtějí své lyžařské schopnosti poměřovat s ostatními.
  • Fischer Vacuum Technology

    Na vlastní kůži.
  • Ski & Walk freeridové lyžáky

    Dá se v lyžákách chodit? Jak se lyžuje v botách, ve kterých se dobře chodí? Potřebujeme takové lyžáky? Na trhu už je jich spousta, takže asi ano. Máme pro vás pár tipů.
  • Ochutnávka z příští zimy

    Krátce po začátku roku se výrobci lyžařského vybavení tradičně začínají ukazovat s kolekcemi, které se na pultech sportovních obchodů objeví až příští zimu. Byli jsme u toho.
  • Jak učit děti

    V pravidelném seriálu se dozvíte hodně o tom, jak své děti přivést k lyžování. Tentokrát už se ale věnujeme zdokonalování jízdy v paralelním postavení lyží.
  • Lidé, vrstvěte!

    Blíží se jaro, a to je přece nejlepší lyžování. Jaro ale klade poměrně vysoké nároky na oblečení.
  • Aby vám nezmrzl úsměv

    Pokožka i vlasy vyžadují na horách zvlášť důkladnou péči.
  • Winter Outdoor

    Nová rubrika pro všechny, kdo žijí outdoor. Únik za hranice všednosti má mnoho podob. Neomezujte se na jednu disciplínu, příroda si to nezaslouží!
  • Biatlon dobývá Česko

    Tenhle sport má něco do sebe. Naposled pobláznil diváky v Novém městě na Moravě a zdá se, že s tím hned tak nepřestane.
  • Jiří Hamza: Pro Němce je biatlon životní styl

    Šéfa organizačního výboru MS v biatlonu, které budou za rok hostit tratě v Novém městě na Moravě, vyzpovídal Alois Žatkuliak.
  • MicroTest: No Wax lyže trochu jinak

    “Šupináče” dobývají svět. Již hezkých pár let. Ale letos se do boje pustila jejich řekněme druhá generace. Jak si vedla v redakčním mikrotestu?
  • Sportovní výživa: Nejsem strašák, ale pomocník

    Jako guláš od maminky sice nechutná, zase vás ale dokáže přenést přes náročnou poradu a ještě budete mít sílu na večerní trénink.
  • Atomic & Salomon: Lyže a cigára

    Historie může být nevyzpytatelná. A cesta od cigaret k lyžování velmi, velmi krátká.
  • Magistrálou po hřebeni Hostýnských vrchů

    Nejsou velké, nejsou vysoké, nejsou známé a přesto se po nich nádherně běhá!
  • SKI na cestách

    Korutany, Železná Ruda, Klínovec
Pošlete SMS zprávu s textem SKI unor12 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit