Archiv čísel
Abyste mohli prohlížet čísla aktuální sezóny musíte ji mít předplacenou. Starší ročníky jsou k dispozici pro kohokoli kdo se přihlásí...
Číslo 6-2016/17

Říjen 12/13

Říjen 12/13
Celkově již po osmnácté vám servírujeme říjnové číslo SKI magazínu tradičně zahajující zimní lyžařskou sezonu. Dost brzo na to, abyste se na ní mohli připravit. Ale zároveň v čase, kdy už jistě přemýšlíte nad tím, kam letos za sněhem a sjezdem nebo během zamíříte. Na 124 stranách našeho pro letošek prvního čísla jsme pro vás nachystali – věříme – dostatek inspirace. A doplnili ji o přehledy sjezdových i běžeckých novinek, poutavý rozhovor s Andre Myhrerem nebo blogy dvou velmi zajímavých osobností... Však už ale nebudeme rušit od čtení. Ať je co nejpříjemnější!
  • Andre Myhrer

  • Sbohem Didier & Pärson

Listopad 12/13

Listopad 12/13
Druhé číslo dvanáctého roku vyšlo symbolicky druhého listopadu. Tím ale jeho dvojkové ambice končí. Chce být jednička! Proto do sebe obsáhlo kompletní přehled novinek v oblasti lyžařských bot (včetně přehledu snad všech kousků, které u nás můžete zakoupit), přidalo rozhovor s elitním světovým slalomářem Jean Baptiste Grangem, s elitním světovým laufařem Stanislavem Řezáčem a vše završilo třeba mixem módních atkualit nebo cestovatelských zastavení v Krkonoších či Maria Almu. Tak ať je jedničkou i na Vašem monitoru!
  • Jean Baptiste Grange

  • Světový pohár v Americe

Speciál 12/13

Speciál 12/13
Pravidelné speciální vydání SKI magazínu s největším evropským testem sjezdových a freeride lyží. Short Turn modely (slalomky), Long Turn (obřačky), Allmountain lyže, dámské kategorie – dohromady devadesát pět párů lyží, které prošly testováním více než stovky testérů.
  • Allround lyže

  • Allmountain lyže

Prosinec 12/13

Prosinec 12/13
Prosincový SKI magazín a s ním opět spousta čtení pro všechny lyžaře a lyžařky. Rakouský národní hrdina Marcel Hirscher vám dokáže, že zatím stojí nohama pevně na zemi a pozveme vás i na "jeho" MS do Schladmingu. Poradíme vám, jak lyžařsky vybavit vaše děti, a servírujeme pravidelnou porci lyžařských, módních i winter outdoor aktualit. Speciál SKI Classic vyzpovídal šéfa běžců Čestmíra Skrbka, podíval se na finišující přípravy novoměstského MS v biatlonu nebo vás zve do stále divokých Beskyd. A mnoho dalšího na celkem 140 stranách nabitých lyžemi a lyžováním, majících za cíl zasáhnout všechny lyžaře!
  • Marcel Hirscher: Ligety je teď v obřáku úplně jinde

  • Zdeněk Šafář: trenér

Leden 12/13

Leden 12/13
Lednové vydání časopisu SKI magazín s exkluzivním rozhovorem s Aksel Lund Svindalem a biatlonovým speciálem vydaným k MS v Novém Městě na Moravě. Biatlon, běh na lyžích nebo sjezdovky: taková je nabídka prvního SKI v roce 2013.
  • Aksel Lund Svindal

  • Mistrovství světa v alpském lyžování Schladming 2013

Únor 12/13

Únor 12/13
Do únorového a posledního SKI magazínu sezony 12/13 jsme se pokusili vtěsnat dostatek písmen na to, abyste měli po zbytek zimy co číst. Hned na titulce Marcel Hirscher, aktuální mistr světa ve slalomu, kterého jsme nechali zapózovat ještě před tím, než si zlato ve Schladmingu pověsil na krk. A uvnitř? Rozhovor s Tomášem Krausem o domácím závodě SP a změnách v jeho sportu v posledních letech. Novinky z jednoho z největších lyžařských veletrhů ISPO 2013. Představení nejdelšího závodu na světě. Nebo tipy na to, kam vyrazit na běžkách, když nemáte času nazbyt. A samozřejmě... mnoho dalšího. Krásné čtení a na shledanou v sezoně 2013/14.
  • Tomáš Kraus

  • MS v alpském lyžování Schladming

Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit