Leden 12/13

Obsah:
Lednové vydání časopisu SKI magazín s exkluzivním rozhovorem s Aksel Lund Svindalem a biatlonovým speciálem vydaným k MS v Novém Městě na Moravě. Biatlon, běh na lyžích nebo sjezdovky: taková je nabídka prvního SKI v roce 2013.
  • Aksel Lund Svindal

    Aksel Lund Svindal (30) je jednou z největších lyžařských hvězd současnosti a dostat ho na exkluzivní rozhovor v průběhu zimy je mírně řečeno nelehké. Ale povedlo se!
  • Mistrovství světa v alpském lyžování Schladming 2013

    … Kdo určitě vyhraje … Kryštof Krýzl … Blýsknou se české kočky
  • Race Masters

    Podporujeme závodění na všech věkových i výkonnostních úrovních. Světový pohár FIS Masters Cup se konečně vrátil do Evropy. 
  • Freeski Test

    Freeride test je vždy velkou událostí a ten letošní připomínal prostředí velkých lyžařských soutěží. Podívejte se, které freeridové lyže jsou právě pro vás ty nejlepší.
  • Ready for NewsSchool

    Seriál o freestylovém lyžování – představení předních lyžařů, rady jak na to, tipy na vybavení.
  • Otevři dveře lyžařské školy

    Nový projekt o českých lyžařských školách – tipy na dobré školy, slevové kupony na výuku!
  • Hannes Marker, vizionář a průkopník

    V roce 2012 uplynulo 60 let od okamžiku, kdy přišlo na svět první bezpečnostní vázání. Jeho vynálezcem byl Hannes Marker, muž, jehož působnost přesahovala nejedny hranice.
  • Módní aktuality

    Nové značky, správný styl, vyspělé technologie a v každém případě inspirace.
  • Splitboarding, obrovská svoboda pohybu

    Příběh splitboardingu se začal psát počátkem devadesátých let ve Spojených státech Amerických. Snowboarding byl tenkrát ještě v plenkách, ovšem lyžování ve volném terénu už bylo zcela běžnou věcí.
  • Radoslav Groh

    Radoslav Groh, reprezentant ve skialpinismu. Přesně tak, i ve skitouringu se závodí. A Radar je v tom hodně dobrý.
  • SKI CLASSIC: blog Šárky Sudové: Národní smolař

    Šárčino zadání znělo jasně: blog o biatlonu. A jak to dopadlo, inu posuďte sami, nakolik tahle šikovná písařka trefila cíl!
  • SKI CLASSIC: Speciální škrabky lepší parafínů

    Jestli už jste v to ani nedoufali, tak jste udělali chybu. V záplavě biatlonu se v našem lednovém čísle přeci jen našla skulinka i na jiné téma (i když s bruslením v biatlonu úzce souvisejícím): na techniku. Ale ne ledajakou. Hodně zajímavou, pořádně složitou, dosti čtenářsky náročnou. A psanou na pokračování. První díl o zázračných škrabkách se právě představuje.
  • MS v biatlonu: Vlastimil Jakeš

    Řeknete si šampionát! Slabých jedenáct dnů závodů a to ještě s přestávkami. Ale ono to dá docela práci to všechno připravit. Však jen proudu, kolik bude potřeba...
  • MS v biatlonu: Jedenáctkrát pro medaile…

    … se zastaví biatlonisté na pódiu vystavěném uprostřed Vratislavova náměstí v Novém Městě na Moravě. Kudy k němu povede cesta? A jaké šance uspět na ní mají naši?
  • MS v biatlonu: Gabriela Soukalová

    Vylétla na biatlonový Olymp 14. prosince loňského roku, kdy slovinské Pokljuce získala všechny tři medaile ze sprintu (zlatou) stíhacího závodu (stříbrnou) a hromadného závodu (bronz). Teď věří, a nejen ona, že jí křídla vydrží až do poloviny února.
  • MS v biatlonu: Něco o sportu jménem Biatlon

    Vždyť je to jen běh na lyžích s flintou na zádech. Tak proč je kolem něho tolik povyku? Že by ta párty, co si z toho Němci udělali? Nebo má tenhle sport zkrátka něco do sebe? A jestlipak víte, co se děje s tou spoustou nábojnic, která po každém závodě zbude na střelnici?
  • MS v biatlonu: Kurzové sázky

    Vsadíte si stovku, foukne vítr a … máte jich doma deset. Nebo taky ne! Tahle lyžařská loterie umí s předpoklady bookmakerů pořádně zamávat. Co takhle toho využít?
  • MS v biatlonu: Ole Einar Bjørndalen

    Vždycky tam byl a už navždy bude. OEB, jak je o něm často psáno, byl téměř po celou svoji kariéru daleko před ostatními. A je tam i dnes, i když už dávno není oním neporazitelným suverénem.
  • SKI na cestách

    - Slovensko - Jižní Tyrolsko - Korutany - Trentino, Paganella - Dolní Morava
Pošlete SMS zprávu s textem SKI leden13 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit