Listopad 12/13

Obsah:
Druhé číslo dvanáctého roku vyšlo symbolicky druhého listopadu. Tím ale jeho dvojkové ambice končí. Chce být jednička! Proto do sebe obsáhlo kompletní přehled novinek v oblasti lyžařských bot (včetně přehledu snad všech kousků, které u nás můžete zakoupit), přidalo rozhovor s elitním světovým slalomářem Jean Baptiste Grangem, s elitním světovým laufařem Stanislavem Řezáčem a vše završilo třeba mixem módních atkualit nebo cestovatelských zastavení v Krkonoších či Maria Almu. Tak ať je jedničkou i na Vašem monitoru!
  • Jean Baptiste Grange

    Elitní světový slalomář na jaře podstoupil druhou operaci kolena, s tréninkem na sněhu začal až v podzimních měsících, ale s prvním obloukem v mlhou zalitém Tignes se mu konečně vrátila dobrá nálada.
  • Světový pohár v Americe

    Americká a kanadská štace patří do rodiny Světového poháru odjakživa. Důvodů, proč má zámoří tak říkajíc «své jisté», je víc než dost..
  • Skicross opouští slavné X Games

    Pro mnohé je to těžká rána, ale skicrossová legenda Tomáš Kraus to zase tak černě nevidí. Taková je prostě realita.
  • Race Masters

    V září odstartoval v Jižní Americe další ročník Světového poháru FIS Masters Cup. Dva čeští Masters byli u toho, rozhodně se neztratili. Lépe řečeno, excelovali!
  • Nové lyžáky

    … a staré pravdy. Přehled nových lyžařských bot pro nadcházející sezonu, ceny, rady, doporučení.
  • Czech ski test

    Kupujete si nové lyže? Sledujte výsledky lyžařských testů? Pomohou vám v rozhodování, které lyže jsou pro vás ty pravé.
  • Ready for NEW SCHOOL

    Seriál o freestylovém lyžování – představení předních lyžařů, rady jak na to, tipy na vybavení.
  • Otevři dveře lyžařské školy

    Lyžařská škola K+K Ski School je jednou z nejstarších lyžařských škol v Čechách. Není se co divit, lyžování má v Janských Lázních dlouhou historii. O kvalitách K+K Ski School se ale musíte přesvědčit sami.
  • Módní aktuality

    Zacíleno na ponožky V našem šatníku hrají roli outsidera, ale právě ony často rozhodují o tom, zda se ze sjezdovky vrátíme spokojení, nebo s otlaky a puchýři na nohou.
  • TELEfilm

    Telemarkerů na českých, evropských i světových kopcích přibývá, nicméně je pořád spousta milovníků zimních radovánek, kteří tak úplně nevědí, o co se jedná.
  • Lofoty za odměnu

    Úchvatné horské panorama, nedotčený prašan a po vysněném sjezdu barbecue u moře. Tak nějak může vypadat jeden den na Lofotách.
  • SKI Classic: Aktuality

    Tradiční rychlý pohled na dění v běhu klasickém, plus pár odkazů na aktuality, které je dobré vědět a uvízly v síti sítí.
  • Blog Šárky Sudové: Sexuální hibernant

    Název pikantní, obsah veselý! Nebo smutný? Dle slov autorky pochopitelný zejména pro spoluhibernanty. A prý jich je víc než dost.
  • Stanislav Řezáč: Týmová režie v laufech moc nefunguje

    Stanislav Řezáč coby zpovídaný se ve SKI magazínu objevuje po sedmi letech. A za ten čas se toho u něj mnoho nezměnilo. Tedy mimo to, že má o několik titulů víc a jezdí v barvách možná nejambicióznějšího týmu vůbec…
  • SKI Classic TEST 12/13

    Inovace míchají kartami. Rok se s rokem sešel a my v Německu opět testovali funkčnost jedné sakra výkonné klimatizace. Třicet párů lyží, čtrnáctka testérů a velká chuť zjistit, jak se změnily síly mezi nejlepšími.
  • Vybavujeme posilovnu aneb když guma nestačí

    Rozhodli jste se, že letos to bude ve vašem podání na běžkách jiný galakoncert než před rokem? A trénujete? Poctivě? Celé léto? Gumy vytahané, svaly tam, kde mají být? Tak tady je pár tipů na stroje, které by vám bývaly tu dřinu zkrátily na třetinu... Ne, děláme si legraci. Ale stroje tam jsou!
  • Po sto letech ve stopách Hanče a Vrbaty

    Krkonošská magistrála je tipem na sice náročný, ale úžasný výlet napříč našimi nejvyššími horami. Když vyjde počasí, samozřejmě...
  • Cestování

    Val di Fiemme, Slovensko a Maria Alm
V přehledné vkládačce Vám přinášíme přehledný přehled většiny modelů bot včetně cen. Pěkně přehledně! / Příloha je k dispozici v el. čísle na příslušných stranách přehledů bot
Listopad 12/13
Pošlete SMS zprávu s textem SKI listopad12 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit