Únor 12/13

Obsah:
Do únorového a posledního SKI magazínu sezony 12/13 jsme se pokusili vtěsnat dostatek písmen na to, abyste měli po zbytek zimy co číst. Hned na titulce Marcel Hirscher, aktuální mistr světa ve slalomu, kterého jsme nechali zapózovat ještě před tím, než si zlato ve Schladmingu pověsil na krk. A uvnitř? Rozhovor s Tomášem Krausem o domácím závodě SP a změnách v jeho sportu v posledních letech. Novinky z jednoho z největších lyžařských veletrhů ISPO 2013. Představení nejdelšího závodu na světě. Nebo tipy na to, kam vyrazit na běžkách, když nemáte času nazbyt. A samozřejmě... mnoho dalšího. Krásné čtení a na shledanou v sezoně 2013/14.
  • Tomáš Kraus

    Pokud si chcete povídat o skicrossu, asi jen těžko najdete povolanější osobu, než je Tomáš Kraus. V rozhovoru pro SKI magazín prozradil, jak se změnil skicross od jeho prvního závodu, jak bolí, jak se těší na domácí závod v Harrachově a na co se těší po sezoně.
  • MS v alpském lyžování Schladming

    Podporujeme závodění na všech věkových i výkonnostních úrovních. SKI Série Masters – Českomoravský pohár se konečně rozjela na plné pecky. Závodí se každý víkend a účastní se i výrazné osobnosti.
  • ISPO 13: Novinky příští zimy

    Vyzvídali jsme na veletrhu, testovali jsme na sjezdovkách i vedle nich a pečlivě si dělali poznámky. Po Novém roce se tradičně začnou odtajňovat trumfy příští zimy, a to nás nemůže nechat v klidu.
  • Otevři dveře lyžařské školy

    Nový projekt o českých lyžařských školách – tipy na dobré školy, slevové kupony na výuku!
  • Schlag das Ass: Nejdelší závod na světě

    Co je to za závod, jehož trať je dlouhá 26 a půl kilometru a převýšení šest tisíc metrů?
  • Ready for NewSchool

    Seriál o freestylovém lyžování – představení předních lyžařů, rady, jak na to, tipy na vybavení.
  • Petr Zeman: Rozhodli jsme se, že Klínovci dáme vše

    Rozhovor se spolumajitelem Skiareálu Klínovec. O tom, jak se člověk stane majitelem střediska. Proč po letech stagnace dnes Klínovec investuje stamiliony a co nás na nejvyšším vrchu Krušných hor čeká za pár let?
  • Touring SKI test

    Na touringové lyže jsou kladeny mimořádně vysoké nároky, musí totiž skvěle fungovat jak při výstupu, tak při sjezdu. V testu jsme měli jak skupinu lehkých allroundů orientovaných na výstupy, tak touringové freeridy orientované především na sjezdy.
  • Kralický Sněžník dobyt!

    Tentokrát na sněžnicích.
  • Blog Šárky Sudové: Cesta do pravěku

    Cink, a pohádky byl konec! Ale ne ten klasický, Járův, kdy zlo prohrává a dobro žije. Kdy se slza v oku blyští, tak to chodí pouze na jevišti. V životě našem opáčně to bývá…
  • Komu cinkne ve Val di Fiemme?

    Alois Žatkuliak, Katka Neumannová a Čestmír Skrbek se zamýšlejí, jak to letos v Itálii dopadne. Takže tenhle text si prosím vezměte do parády jako první. Po šampionátu už bude jejich proroctví poloviční.
  • Pocta Janu Weisshäutelovi (1943–2012)

    Ne vše jde uvést v duchu našeho obsahu. Zde tak jen poděkování MUDr. Radomiru Čumlivskému. Jan Weisshäutel si ji zaslouží...
  • Příměstské a městské stopy

    Když se nám do ruky dostal tenhle článek, naše běžecké srdce zaplesalo radostí. Jde to opravdu všude. I Hliník v Humpolci měl kde. Jen chtít!
  • Velká Fatra: Pro romantiky i drsňáky

    Je za hranicemi, ale ne zas tak daleko, že by ji bylo možné označit za nedostupnou. Je divoká, ale ne tak, abyste se na ní měli bát. Je jiná, to zajisté!
  • SKI na cestách

    Slovensko, Madonna di Campiglio, Laax, Příchovice
Pošlete SMS zprávu s textem SKI unor13 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit