Prosinec 13/14

Obsah:
Prosincové rozšířené vydání SKI magazínu přináší na celkem 140 stranách v první řadě dvojici hodně zajímavých rozhovorů. První s bývalou chorvatskou závodnicí a dnes mediální koordinátorkou FIS Anou Jelusic, druhý s jednou z nejvýraznějších osobností tuzemské lyžařské scény Petrem Záhrobským. Vedle toho jsme ale samozřejmě nezapomněli ani na techniku a vybavení: hned třicet stran patří podrobnému pohledu na univerzální allmountain modely; a speciál SKI classic přináší velký test hůlek pro běh na lyžích nebo podrobný pohled na magii a úskalí letů na lyžích. Celkem recenzujeme na jedenáct lyžařských středisek a abychom nezapomněli: můžete s námi i soutěžit: o týden v Rakousku o špičkové lyže i o foťáky.
  • Rozhovory Anna Jelusic a Petr Záhrobský

    Servírujeme rozhovor s bývalou závodnicí Anou Jelusic, která se dnes významně podílí na tváři FIS, ale také několik zajímavých a možná i kontroverzních názorů Petra Záhrobského.
  • Univerzální allmountain lyže pro terén i sjezdovku

    V rubrice equipment si můžete přečíst vše o širokých allmountain lyžích, vysoce univerzálního vybavení pro terén i sjezdovku.
  • SKI exclusive

    Máte-li rádi nevšední, možná až výstřední a v každém případě kvalitní věci, sledujte rubriku Exclusive. Tentokrát představujeme luxus jménem Šumavský dvůr.
  • Seriál o historii Světového poháru 1968 - 1978

    Pokračuje seriál o tom, jak to tehdy všechno bylo ve Světovém poháru. Tentokrát se vracíme do desetiletky mezi roky 1968 a 1978. Do zlaté éry Jeana Clauda Killyho, Klammera a Stenmarka.
  • Suzuki 4x4: Nejlepší jízda na sněhu

    Lyžování je radost a relaxace, ale cesta na hory se může proměnit v peklo. Stačí víc sněhu na silnici, náledí a místo lyžáků nasazujete sněhové řetězy. A když už se dokloužete k cíli, zkoušíte dotlačit auto na hotelové parkoviště, abyste ho pak stejně nechali pod svahem. Máme řešení..
  • Otevři dveře lyžařské školy

    Skischool Harrachov se ptá (nejen našich dětí): Je pluh stále nepostradatelný?
  • Hračky

    Pravidelný mix technických zajímavostí a vychytávek jakkoliv (možná i jen vzdáleně) souvisejících se sněhem, zimou a lyžováním.
  • Tipy na Vánoční dárky

    Udělejte svým blízkým radost některým z lyžařských doplňků, případně rovnou kusem kvalitního lyžařského oblečení. Budou přece Vánoce.
  • SKI Classic blog Šárky Sudové: Sen o vavřínech

    Zajímá vás, kdy se Šárka poprvé zamilovala? A kdo byl tím šťastným? Další díl jejího zápisníku popisuje nepopsatelné!
  • Velký TEST holí na běžky

    Hole pro běžecké lyžování jsou z pohledu srovnávacího testování zatím pole zcela neorané. Co to znamená? Ideální příležitost, pustit nás na ně!
  • Ve stopě ve dne v noci: Posviťte si na tmu

    Běhání při měsíčku (i když je schován za mraky) je móda. Móda mající opodstatněný důvod té bláznivě uspěchané doby. Poradíme co na sebe, aby vás v tom spěchu někdo nesundal.
  • Ikarové na lyžích: Kam až jednou doletí?

    Jeden z v Česku nejoblíbenějších výrobců funkčního oblečení představil pro letošek úplně novou kolekci. My jsme se proto jí i celému Craftu podívali na šev.
  • Lyžování ve stínu tří tisícovek

    Druhý díl krušnohorského putování. Tentokráte se budeme toulat okolo staronové klínovecké dominanty a Ježíškovi pošty. Budou přeci Vánoce.
  • A jako vždy: rubrika Cestování

    Přijměte pozvání do nejlepších rakouských středisek, na švýcarskou železnici, do Trentina, Eisacktalu, na Klínovec a do skiareálu Ještěd.
Pošlete SMS zprávu s textem SKI prosinec13 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit