Archiv čísel
Abyste mohli prohlížet čísla aktuální sezóny musíte ji mít předplacenou. Starší ročníky jsou k dispozici pro kohokoli kdo se přihlásí...
Číslo 6-2016/17

Říjen 14/15

Říjen 14/15
Jaro s létem to tradičně vzaly pěkně hopem, my ani vy jsme se ani nenadáli a je tady podzim a s ním další lyžařská sezona. Těšili jste se? Sezona to je a bude jubilejní, alespoň z pohledu SKI magazínu. Letos totiž slavíme již dvacátý rok s vámi a jako dárek jsme si přichystali pár překvapení. To největší – nový papír a jinou, lepší kvalitu tisku sice nepoznáte z našich elektronických čísel, možná ale právě jejich listováním se naladíte na tu správnou notu, abyste dostali chuť si nás objednat i v tištěné formě. Neváhejte, stojí to za to!
  • Rozhovor s Manfredem Mölggem

  • Největší přehled lyží na českém trhu

Listopad 14/15

Listopad 14/15
Ledovce si lebedí v závějích čerstvého prašanu, sportovní prodejny vystavily do výloh nové lyžařské zboží a SKI magazín přichází ze svým druhým letošním pokračováním. Na co se v něm můžete těšit? Vyzpovídali hned trojici super-zajímavých osobností v čele s Rainerem Schönfelderem, podívali se trochu detailněji na kariéru Marlies Schildové i celkovou atmosféru v ženské části světového poháru nebo prozkoumali novinky na poli všestranných allmountain speciálek. Magazínová část skrývá pohled do zákulisí výstavby nejmodernější lanovky v Česku na krušnohorském Klínovci, představuje Asociaci horských středisek nebo se znovu vrací zpět časem do divokých let devadesátých v seriálu "Historie Světového poháru". A běžci na lyžích se ve speciálu SKI Classic mohou těšit z rozhovoru se staronovým reprezentačním koučem Miroslavem Petráskem, z výsledků tradičního testu běžek nebo z článku o tom, jaké to je, brát medaile svěšené z krků dopingových hříšníků.
  • Rainer Schönfelder, Marlies Schild a pohled na ženskou část SP

  • Přehled allmountainů pro pistu i terén

Speciál 14/15

Speciál 14/15
Výběr dobrých lyží, to dnes není otázka štěstí, ale otázka informací. Právě proto každý rok vydáváme náš SKI magazín Speciál s výsledky největšího evropského testu lyží Ski SuperTest. Abyste těch informací měli co možná nejvíce. Také letos v něm najdete více než sto modelů lyží od celkem jednadvaceti výrobců, které jsme hodnotili ve dvanácti kategoriích. Ovládání, jízda v oblouku, stabilita nebo oblast použití, na to vše jsme se zaměřili. Nechybí manuál, jak si své ideální lyže dobře vybrat, nebo povídání o tom, jak kvalitní lyže vůbec vyrobit.
  • Univerzálky jménem sport performance

  • Kompromis jménem allround

Prosinec 14/15

Prosinec 14/15
Prosinec je tradičně měsícem s jehož začátkem bychom v Česku měli začít lyžovat. A také časem, v němž vychází už čtvrtý SKI magazín v sezoně. Máme radost, že oboje zmíněné platí i letos. Vleky se pěkně poslušně rozjely s příchodem Mikuláše a prosincový SKI opustil tiskárnu jen o pár dní dříve. Co v něm spolu s ním? Hodně zajímavý, hodně netradiční a hodně atraktivní rozhovor s bývalým elitním sjezdařem a dnes snad ještě lepším paralympionikem Matthiasem Lanzingerem, přehled a tipy jak vybrat a koupit allroundy i lyže pro naše drahé polovičky, plus pohled do zákulisí známých i méně slavných výrobců lyžařských vosků.
  • Rozhovor s Matthiasem Lanzingerem i profil Martiny Dubovské

  • Allroundové lyže, výbava pro ženy a lyžařské brýle

Exclusive 14/15

Exclusive 14/15
SKI magazín slaví 20. výročí a jako dárek k němu jsme pro vás i nás připravili nové speciální vydání SKI exclusive. Možná by někoho napadlo: “K čertu s tím, jen další VIP plátek o celebritách v drahých kožešinách, nablýskaných autech a drahém alkoholu.” SKI exclusive si ale dělá trochu vyšší ambice. V první řadě je tenhle fešák stále hlavně o lyžování. Chtěli bychom, abyste se s ním vydali za brány všedního života a začetli se do jeho článků ve chvílích odpočinku, které samy jsou, přiznejme si to, pro mnohé z nás luxusem. Na 128 stranách přinášíme příběhy velkých lyžařských osobností, pro které se lyžování stalo vášní, i když už ho v profesionální podobě dávno pověsili na hřebík. Nebo si s ním naplánujte nějakou zajímavou lyžařskou cestu: do tyrolského Obergurglu, luxusního Courchevelu i Svatého Mořice. Dobrodružnější povahy mohou zapřemýšlet nad výletem daleko na sever či odlehlý jih planety, kde si na běžkách vychutnají naprosto luxusní ticho odlehlé divočiny. A ti nejodvážnější se vydají do vyšších sfér v helikoptéře či na golfové hřiště zapadané po fangle čerstvým prašanem...
  • Kaiser Franz: Franz Klammer

  • Podnikatel a lyžař Tomáš Němec

Leden 14/15

Leden 14/15
Lednový SKI magazín se dere do popředí vaší pozornosti v čase, kdy už je konečně na horách trochu veseleji. Vleky převáží jednoho lyžaře za druhým, závodí se na běžkách, vyráží se na výlety. Je tu zima tak, jak ji máme rádi. Nenechte se zmást počasím ve městech. Otevřete stránky lednového čísla, nechte naše texty naladit vás do té pravé horské nálady a vydejte se na kopec. Třeba v novém obutí, o jehož vzniku budete vědět vše, s ještě panenskými freeridovými lyžemi vybranými na základě výsledků našich testů a plni odhodláni zúčastnit se nějakého ze závodů, v němž budete po pás v prašanu. Když teď víte, jak ho uspořádat.
  • Vše o MS sjezdařů ve Vailu a zákulisí tréninků na Stubaii

  • Test freeridových a backcountry lyží

Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit