Exclusive 14/15

Obsah:
SKI magazín slaví 20. výročí a jako dárek k němu jsme pro vás i nás připravili nové speciální vydání SKI exclusive. Možná by někoho napadlo: “K čertu s tím, jen další VIP plátek o celebritách v drahých kožešinách, nablýskaných autech a drahém alkoholu.” SKI exclusive si ale dělá trochu vyšší ambice. V první řadě je tenhle fešák stále hlavně o lyžování. Chtěli bychom, abyste se s ním vydali za brány všedního života a začetli se do jeho článků ve chvílích odpočinku, které samy jsou, přiznejme si to, pro mnohé z nás luxusem.

Na 128 stranách přinášíme příběhy velkých lyžařských osobností, pro které se lyžování stalo vášní, i když už ho v profesionální podobě dávno pověsili na hřebík. Nebo si s ním naplánujte nějakou zajímavou lyžařskou cestu: do tyrolského Obergurglu, luxusního Courchevelu i Svatého Mořice. Dobrodružnější povahy mohou zapřemýšlet nad výletem daleko na sever či odlehlý jih planety, kde si na běžkách vychutnají naprosto luxusní ticho odlehlé divočiny. A ti nejodvážnější se vydají do vyšších sfér v helikoptéře či na golfové hřiště zapadané po fangle čerstvým prašanem...
  • Kaiser Franz: Franz Klammer

    Legendární sjezdař na podzim navštívil Prahu a v exkluzivním rozhovoru nám prozradil, co ho dnes zaměstnává a kde nejraději pobývá.
  • Podnikatel a lyžař Tomáš Němec

    Jeden z nejúspěšnějších českých byznysmenů říká: „Nejsem žádný příšlušník high society. Normální člověk, který chodí do práce a když má čas, tak sportuje.“ Do škatulky těch, co dělají byznys na golfu a jezdí v nápadně luxusních autech, se v žádném případě zařadit nenechá. Jednu vášeň, na kterou občas i trochu hřeší, ale přece jen má. Je to lyžování.
  • Luxusní lyže

    Chcete mít něco, co ostatní nemají? Lyže jsou k tomu dobrá příležitost, dá se za ně hříšně utrácet.
  • Vybavení pro náročné

    Nechte se inspirovat módou pro lyžování mimo sjezdovky, exkluzivními doplňky, výjimečnou značkou oblečení pro běh na lyžích Stoneham nebo třeba kombinézou vítězů od Craftu.
  • Špičkové rukavice z dílny Schumacherovy

    Švýcar Thomas Schumacher je vysoce kvalifikovaný odborník přes rukavice. Více jak 15 let pracoval pro přední světové značky v oblasti doplňků a ochranných prostředků pro zimní sporty, později dokonce založil vlastní značku super kvalitních a také pěkně drahých rukavic. Rukavicím prostě rozumí jako málokdo...
  • Kosmetika pro sněhové královny

    Přírodní krásy v zimě rozkvétají, tvář, není-li na mráz připravená, ale trpí.
  • Handicap pod nulou

    Když se spisovatel Rudyard Kipling – otec nesmrtelného Mauglího – přestěhoval na počátku 20. století z Indie do Nové Anglie, tedy do Kanady, začalo se mu brzy stýskat po jeho oblíbeném sportu.
  • Heliskiing v Evropě

    Vysněná lahůdka milovníků lyžování se dá za určitých okolností vyzkoušet také v Evropě.
  • Na běžkách kolem světa

    Snad v každém z nás se jednou za čas objeví myšlenka nabádající k vyzkoušení něčeho neobyčejného, třeba i trochu nebezpečného, nevšedního. Povětšinou ji díky povinnostem, obavám nebo její prosté bláznivosti necháme zase zmizet, ovšem zvítězí-li, bývá výsledkem zkušenost, na kterou se nezapomíná. Vybrali jsme trojici míst, které, vypravíte-li se na ně jen s lyžemi a partou přátel, mají ambice k právě takovému zážitku inspirovat.
  • St. Moritz slaví 150. výročí

    Jen málokdy se vyplatí vyrazit do Svatého Mořice jako letos. Už tak nabitý kalendář společenských akcí ještě mimořádně zhoustne. Nejstarší oáza alpského zimního turismu slaví 150. výročí.
  • Michelinské hvězdy Jižního Tyrolska

    Jižní Tyrolsko není jen vyhledávaným cílem lyžařů a milovníků hor, ale také mekkou všech labužníků, gurmánů a gurmetů. V relativně malé oblasti je obrovská koncentrace špičkových restaurací, které dohromady získaly 23 michelinských hvězd ve 20 restauracích.
  • Pěkná porce luxusu jménem Courchevel

    Courchevel v Savojsku je částí největšího propojeného lyžařského regionu v Alpách – Les Trois Valées – Tři údolí. Obsazuje jedno z těchto údolí, ale od obou dvou svých sousedů se podstatně liší. Za dobu své téměř sedmdesátileté existence vyrostl v exkluzivní místo, jedno z nejluxusnějších v celých Alpách.
Pošlete SMS zprávu s textem SKI exclusive14 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit