Leden 14/15

Obsah:
Lednový SKI magazín se dere do popředí vaší pozornosti v čase, kdy už je konečně na horách trochu veseleji. Vleky převáží jednoho lyžaře za druhým, závodí se na běžkách, vyráží se na výlety. Je tu zima tak, jak ji máme rádi. Nenechte se zmást počasím ve městech. Otevřete stránky lednového čísla, nechte naše texty naladit vás do té pravé horské nálady a vydejte se na kopec. Třeba v novém obutí, o jehož vzniku budete vědět vše, s ještě panenskými freeridovými lyžemi vybranými na základě výsledků našich testů a plni odhodláni zúčastnit se nějakého ze závodů, v němž budete po pás v prašanu. Když teď víte, jak ho uspořádat.
  • Vše o MS sjezdařů ve Vailu a zákulisí tréninků na Stubaii

    Naše úvodní část tradičně věnovaná sjezdařskému sportu protentokrát přináší zejména ochutnávku z menu únorového mistrovství světa ve Vail/Beaver Creek a také pár řádků o tréninkových podmínkách na Stubaii.
  • Test freeridových a backcountry lyží

    Přehledy vybavení a testy lyží sevírujeme v každém čísle. Tentokrát jsme si vzali na mušku široké, tedy freeridové ski, něco dalšího vybavení pro pohyb v backcountry terénech a ukážeme vám také, které lyže se nejvíce líbí čistě po vizuální stránce.
  • Speciál pro běžkaře: Rozhovor s Botasem a druhý díl seriálu o voscích

    V lednovém speciálu nechybí Blog Aleše Razýma, povídáme si s René Doubkem z Botasu o ceně i náročnosti vývoje lyžařských bot, už podruhé představujeme známé i neznáme výrobce vosků, zveme vás do stopy/nestopy v moravských Javorníkách a proběhneme se i po italském Trentinu.
  • Jak se dělá oblečení?

    Rozhovor s předním designerem skitouringového oblečení, tipy na módní novinky plus něco o zimním outdoorovém obutí.
  • Organizace freeridového závodu a odpověď na otázku: Kolik stojí technický sníh?

    V magazínu zprávy z prostředí Masters závodní scény, lyžařská gymnastika s Petrem Záhrobským, pohled na složitosti organizace velkého freeridového závodu a odhalení tajemství jménem technické zasněžování.
  • Střediska velká i menší, slavná i neznámá

    Přijměte pozvání do Saas-Fee, obřích Tří údolí, Špindlerova Mlýna nebo na Plešivec.
Pošlete SMS zprávu s textem SKI leden15 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit