Listopad 14/15

Obsah:
Ledovce si lebedí v závějích čerstvého prašanu, sportovní prodejny vystavily do výloh nové lyžařské zboží a SKI magazín přichází ze svým druhým letošním pokračováním. Na co se v něm můžete těšit? Vyzpovídali hned trojici super-zajímavých osobností v čele s Rainerem Schönfelderem, podívali se trochu detailněji na kariéru Marlies Schildové i celkovou atmosféru v ženské části světového poháru nebo prozkoumali novinky na poli všestranných allmountain speciálek.

Magazínová část skrývá pohled do zákulisí výstavby nejmodernější lanovky v Česku na krušnohorském Klínovci, představuje Asociaci horských středisek nebo se znovu vrací zpět časem do divokých let devadesátých v seriálu "Historie Světového poháru". A běžci na lyžích se ve speciálu SKI Classic mohou těšit z rozhovoru se staronovým reprezentačním koučem Miroslavem Petráskem, z výsledků tradičního testu běžek nebo z článku o tom, jaké to je, brát medaile svěšené z krků dopingových hříšníků.
  • Rainer Schönfelder, Marlies Schild a pohled na ženskou část SP

    Tradiční sjezdová část ve které se opět máte na co těšit. Třeba na rozhovor s jednou z nejpopulárnějších osobností rakouského lyžování Rainerem Schönfelderem (12), profil Marlies Schild (24), ucelený odborný pohled na ženskou část SP (20) i reportáž z prostředí tréninkové skupiny Záhrobský Racing (26).
  • Přehled allmountainů pro pistu i terén

    V tradičně nejoblíbenější části SKI magazínu máme tentokrát přehled nových allmountainů pro pistu i terén. Jo a také jsme vyzkoušeli lyže Pumped Up od novoměstského Sportenu.
  • Vše na téma: České hory

    Rubrika magazín skrývá povětšinou od každého něco. Listopadový SKI poskytnul azyl textu o výstavbě nové lanovky na Klínovci (56), popovídali jsme si o Asociaci horských středisek ČR (60), zacvičili si s Petrem Záhrobským (64) a opět se ponořili do Historie Světového poháru (72) s podtitulem: první polovina let devadesátých.
  • Peří, peří, peří! Zkrátka

    Jasně, být na sjezdovce "in", to je oč tu běží. Proto tady máme tipy na módní novinky (76) i něco o technologii pro lepší lyžování (80).
  • SKI Classic TEST běžek a trenéři na paškále

    Speciální příloha všech lyžařů běžců nemůže chybět v žádném SKI. Nechybí tedy ani zde. V listopadovém kousku najdete Blog Aleše Razýma (88), rozhovor s našimi reprezentačními trenéry (90), výsledky SKI Classic TESTu (94), něco o dopingu (104) a jeho vlivu na cenné kovy plus výlet po Orlických horách (108).
  • Inspirativní cestování

    Letem světem pistou nepistou. Lyžování po sjezdovkách i mimo ně. Povídání o tom, jak se kde svezete, jak kde najíte a jak zrelaxujete. Přijměte pozvání do Trentina (112), Friuli Venezia (116), Disentisu (120) a Bad Kleinkirchheimu (124).
Pošlete SMS zprávu s textem SKI listopad14 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit