Prosinec 14/15

Obsah:
Prosinec je tradičně měsícem s jehož začátkem bychom v Česku měli začít lyžovat. A také časem, v němž vychází už čtvrtý SKI magazín v sezoně. Máme radost, že oboje zmíněné platí i letos. Vleky se pěkně poslušně rozjely s příchodem Mikuláše a prosincový SKI opustil tiskárnu jen o pár dní dříve. Co v něm spolu s ním?

Hodně zajímavý, hodně netradiční a hodně atraktivní rozhovor s bývalým elitním sjezdařem a dnes snad ještě lepším paralympionikem Matthiasem Lanzingerem, přehled a tipy jak vybrat a koupit allroundy i lyže pro naše drahé polovičky, plus pohled do zákulisí známých i méně slavných výrobců lyžařských vosků.
  • Rozhovor s Matthiasem Lanzingerem i profil Martiny Dubovské

    Rozhovory s hvězdami, vrcholné lyžařské akce, prestižní Světový pohár, zkrátka sjezdařský sport na té nejvyšší úrovni. V tomto čísle si povídáme s Matthiasem Lanzingerem (12), přinášíme profil Martiny Dubovské (26) i exkurzi do příprav únorového mistrovství světa ve Vail/Beaver Creek (20).
  • Allroundové lyže, výbava pro ženy a lyžařské brýle

    Novinky ve vybavení, rady pro servis, tipy na dobrý nákup… Udržujte si přehled, víme, kolik co stojí i proč se to vyplatí. Tentokrát doporučujeme allroundové lyže pro začátečníky i zkušené lyžaře (32) a speciální prostor je věnován lyžím pro ženy (44). Ponoříme se také do tajemství zorníků lyžařských brýlí (58).
  • Gymnastika s Petrem Záhrobským plus trénink u dětí

    Zázemí, technologie, zajímavosti, jistě i sport, možná z trochu jiného úhlu pohledu. Magazín je vše, co zajímá opravdové nadšence pro lyžování. V prosinci pokračujeme v lyžařské gymnastice s Petrem Záhrobským (64) a snažili jsme se vypátrat také něco o problematice trénování malých lyžařů (70).
  • Módní novinky i super odvětrané lyžařské gatě

    Lyžujte vždy v tom, co je dokonale funkční. Lyžujte jen v tom, co vám opravdu sluší. Sledujte trendy, nechte se inspirovat. Jako vždy jsou tu tipy na módní novinky (80), pro téma technologie pro lepší lyžování (80) jsme vybrali odvětrání, které skutečně funguje. Nechybí ani test lyžařských kalhot (76).
  • SKI Classic: Laufařské týmy v Česku i první díl o nejznámějších voskárnách světa

    Náš pravidelný speciál každého běžce na lyžích. Přehledy a testy výbavy, články o technice běhu i o tom, jak namazat. Tipy, co na lyžích jíst, jak se oblékat i kam vyrazit za závody nebo na výlet. V prosincovém kousku samozřejmě najdete Blog Aleše Razýma (90), rozebereme si situaci ohledně tuzemských týmů dálkových běžců (92), představíme známé i neznámé výrobce vosků (98), odhalíme, proč vás z lyžování bolí celé tělo (106) a projedeme se po trase nejznámějšího slovenského závodu v Kremnických vrších (112).
  • Světem křížem krážem

    Průvodce lyžařskými areály, zimními středisky a dalšími místy jakkoliv spojenými s naším milovaným sportem. Přijměte pozvání do Aletsch Areny (122), střediska San Martino di Castrozza (118) a areálů Tauplitz či Loser (126).
Pošlete SMS zprávu s textem SKI prosinec14 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit