Říjen 14/15

Obsah:
Jaro s létem to tradičně vzaly pěkně hopem, my ani vy jsme se ani nenadáli a je tady podzim a s ním další lyžařská sezona. Těšili jste se? Sezona to je a bude jubilejní, alespoň z pohledu SKI magazínu. Letos totiž slavíme již dvacátý rok s vámi a jako dárek jsme si přichystali pár překvapení. To největší – nový papír a jinou, lepší kvalitu tisku sice nepoznáte z našich elektronických čísel, možná ale právě jejich listováním se naladíte na tu správnou notu, abyste dostali chuť si nás objednat i v tištěné formě. Neváhejte, stojí to za to!
  • Rozhovor s Manfredem Mölggem

    Rozhovory s hvězdami, vrcholné lyžařské akce, prestižní Světový pohár, zkrátka sjezdařský sport na té nejvyšší úrovni. V tomto čísle najdete rozhovor s italským slalomářem Manfredem Mölggem (14) o rozdílech mezi ženským a mužským lyžováním, o jeho sestře Manuele a o tom, proč jsou Marcel Hirscher a Ted Ligety dnes o krok před ostatními, ale třeba i náhled do zákulisí sportovní politiky (26).
  • Největší přehled lyží na českém trhu

    Novinky ve vybavení, rady pro servis, tipy na dobrý nákup… Udržujte si přehled, víme, kolik co stojí i proč se to vyplatí. Tentokrát máme v přehledu nové high performance carvery, tedy lyže označené jako GS Super Sport, Race nebo SL. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější.
  • Karbonové lyža a gymnastika s Petrem Záhrobským

    Zázemí, technologie, zajímavosti, jistě i sport, možná z trochu jiného úhlu pohledu. Magazín je vše, co zajímá opravdové nadšence pro lyžování. Třeba karbonové lyže (62), lyžařská gymnastika s Petrem Záhrobským (64), historie Světového poháru v letech 1980–89 (72) a lyžařské safari jménem SKIDO (68).
  • Móda: Test novinky od Atomicu

    Lyžujte vždy v tom, co je dokonale funkční. Lyžujte jen v tom, co vám opravdu sluší. Sledujte trendy, nechte se inspirovat. Přinášíme test oblečení Atomic (82) a trochu o technologiích pro lepší lyžování (86).
  • Přehled novinek v bílé stopě

    Náš pravidelný speciál každého běžce na lyžích. Přehledy a testy výbavy, články o technice běhu i o tom, jak namazat. Tipy, co na lyžích jíst, jak se oblékat i kam vyrazit za závody nebo na výlet. Blog Aleše Razýma (94), Novinky 14/15: Moderní technologie se ujímají vlády (96), Podzimní příprava: Máme holé ruce (108)
  • Cestování

    Průvodce lyžařskými areály, zimními středisky a dalšími místy jakkoliv spojenými s naším milovaným sportem. Přijměte pozvání do Arosy Lenzerheide (114), na Grosse Arber (122) nebo do Les Menuires (126).
Pošlete SMS zprávu s textem SKI rijen14 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit