Archiv čísel
Abyste mohli prohlížet čísla aktuální sezóny musíte ji mít předplacenou. Starší ročníky jsou k dispozici pro kohokoli kdo se přihlásí...
Číslo 6-2016/17

Říjen 15/16

Říjen 15/16
S příchodem chladnějšího počasí se o slovo hlásí také tištěný SKI magazín. Lyžařský časopis s tradicí, jakou se v Evropě nemůže pochlubit mnoho dalších. Na svoji historii jsme samozřejmě pyšni, ale jen ta nám zájem vás, čtenářů, nezajistí. Proto jsme i pro letošní sezonu nachystali řadu obsahových novinek, několik atraktivních seriálů a zlákali ke spolupráci nové zajímavé spolupracovníky. Tím nej je určitě legenda světového lyžování Marc Girardelli, který nám do každého čísla přispěje svým pohledem na lyžařskou současnost! Pravidelně letos můžete sledovat také články z prostředí vrcholového závodění dětí nebo se začíst do staronové sekce o skialpinismu.
  • Bernadette Schild: Chci být jedničkou!

  • Nejlepší salomářky míří na Slovensko

Listopad 15/16

Listopad 15/16
Listopadový SKI magazín se jako vždy hodně zabývá lyžařským vybavením, ale nejsou to tentokrát ani tak lyže, jako lyžařské boty, které hrají prim. Pokud přemýšlíte o upgradu svých střevíců, nesmí vám tohle číslo chybět. Mimo to jsme se rozepsali o bezpečnosti: jakou helmu, jaké brýle a zda je lyžování s pátéřákem dobrý, nebo špatný nápad. Ve skialpové sekci odkrýváme historii techového (pinového) vázání. A speciál SKI Classic radí, jak si vybrat vysněné běžky: ať jste začátečník, nebo zkušený lyžař.
  • Na slovíčko s Petrou Vlhovou

  • Šiju, šiju si botičky, do sucha i ...

Speciál 15/16

Speciál 15/16
Je tady listopad a s ním tradičně SKI magazín Speciál s testem nejnovějších lyží. Kdo si na startu nebo v průběhu letošní zimy hodlá kupovat nové lyžařské vybavení, tomu se určitě bude hodit. Po dlouhých letech jsme se rozhodli přinést českému čtenáři jiný, dovolujeme si říct, že dnes už lepší test, než jaký jsme ve SKI magazínu publikovali doposud. Jedním z důvodů pro tuto změnu je jistě i strohý fakt, že, jak se říká, změna je život, nicméně vedle touhy nabídnout vám, čtenářům, po čase zase něco nového tu jistě hrál roli i fakt, že organizace, produkce na vysoce profesionální úrovni a personální obsazení DSV aktiv ski TESTu v nás vzbuzuje přesvědčení, že právě tento test je v současnosti nejlepším testem sjezdových lyží v Evropě. Testování v rakouském Obergurglu jsme se samozřejmě osobně zúčastnili, poctivě jsme testovali lyže, na lanovce či při obědech a večeřích čile konverzovali, také jsme absolvovali několik formálnějších diskuzí ať už na workshopech testérů, či při oficiálních setkáních se zástupci Německého lyžařského svazu, který je patronem DSV aktiv ski­TESTu, a ze všeho si utvořili jasný závěr: Ano, jsme tady správně. Právě tento test může našim čtenářům přinést skutečně hodnotné informace, potřebné pro úspěšný výběr nových sjezdových lyží. Vedle vysoké odbornosti, transpa­rentnosti a profesionálního přístupu všech zúčastněných však byla po celou dobu konání DSV aktiv ski­TESTu vždy cítit i dobrá nálada. Němci, jakkoliv to možná někomu přijde nepravděpodobné, si dobře uvědomují, že lyžování musí být vždy především zábava. Pevně věříme, že i pro vás bude zábavou čtení nového SKI magazínu Speciál a hlavně že si s radostí vyberete ty správné lyže tak, aby vám úsměv z tváře nezmizel ani po prvních zkušebních jízdách. Testované kategorie:
  • Rekreační lyže

  • Sport carvery

Prosinec 15/16

Prosinec 15/16
Prosincové číslo SKI magazínu, které se vám nyní dostává do rukou, je docela výjimečné. Při jeho tvorbě jsme se nenechali stresovat obvyklými potřebami, ba dokonce povinnostmi předvánočního času, nepodlehli jsme tolik zaběhnuté praxi a nevytvářeli jsme seznam toho, čím by se dal účelně zaplnit prostor okolo stojánku vánočního stromečku. Naopak jsme si pár menších dárečků nadělili sami a napsali jsme o tom, co už nás dlouho zajímá a čemu jsme chtěli upřímně věnovat pozornost.
  • V rozhovoru Honza Hudec, Čech v kanadském dresu

  • Lyžařský airbag budí rozpaky

Exclusive 15/16

Exclusive 15/16
Po loňské úspěšné premiéře je tu historicky druhý SKI Exclusive, který má opět ambice provést vás za branami všedního lyžařské života. Na jeho 132 stranách se výjimečného prostoru dočkala hned trojice VIP osobností, které jsme vyzpovídali v dlouhých rozhovorech. Prozkoumali jsme odvážné, netradiční i pořádně drahé lyže a lyžařské šaty. Vydali se do bezpočtu míst snad na všech kontinentech, abychom mohli představit to nejzajímavější z lyžařského dění. Dopřejte si chvíli exkluzivního čtení. Uvidíte, že už jen to vám bude tím pravým luxusem.
  • Exkluzivní rozhovory

  • Luxusní lyže a doplňky

Leden 15/16

Leden 15/16
Tak jsme se toho sněhu konečně dočkali. Jak se to říká? Kdo si počká...? Je to stejné jako s lednovým číslem SKI magazínu. Po prosincové smršti si dávalo trochu na čas, ale o to důkladněji jsme se mohli věnovat jeho přípravě a o to lepší je. Však posuďte sami.
  • Rozhovor s Andreou Zemanovou

  • Allmountainy do terénu nebo pár rad, jak koupit hole

Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit