Exclusive 15/16

Obsah:
Po loňské úspěšné premiéře je tu historicky druhý SKI Exclusive, který má opět ambice provést vás za branami všedního lyžařské života. Na jeho 132 stranách se výjimečného prostoru dočkala hned trojice VIP osobností, které jsme vyzpovídali v dlouhých rozhovorech. Prozkoumali jsme odvážné, netradiční i pořádně drahé lyže a lyžařské šaty. Vydali se do bezpočtu míst snad na všech kontinentech, abychom mohli představit to nejzajímavější z lyžařského dění. Dopřejte si chvíli exkluzivního čtení. Uvidíte, že už jen to vám bude tím pravým luxusem.
  • Exkluzivní rozhovory

    Marc Girardelli, jeden z nejúspěšnějších lyžařů historie dnes zdaleka není jen výčtem trofejí, které vybojoval na zasněžených svazích. Velice obratně se dlouhá léta pohybuje také v prostředí lyžařského byznysu. No řekněte sami, mohli jsme najít lepší jméno pro úvodní rozhovor našeho exkluzivního čísla?

    Igor Rattaj je zase mužem číslo jedna česko-slovenského horského byznysu. Předseda dozorčí rady společnosti Tatry Mountain Resorts, která v současnosti provozuje lyžařské areály ve Špindlerově Mlýně a v Nízkých a Vysokých Tatrách má s horami u nás velké plány. Zeptali jsme se na ně.

    Také třetí osobnost v sobě spojuje vše, co jsme si jen mohli od osobnosti SKI Exclusive přát. Gabriela Soukalová je jednou z nejpopulárnějších a nejznámějších Češek. Výborná lyžařka, odvážná zpěvačka, krásná žena a spolustrůjkyně českého biatlonového zázraku. Jaké to je, proměnit se ze sportovkyně v celebritu? Kolik trapasů už v biatlonu stihla předvést? A čím to, že před pár lety skoro okrajový sport nyní v popularitě soupeří s hokejem či fotbalem?
  • Luxusní lyže a doplňky

    Kvalitní lyže jsou dobrá příležitost, jak ukázat, že máte přehled, vkus i peníze. Chcete-li, dá se za ně i hříšně utrácet.
  • Glamour na sjezdovkách

    Luxus, móda a sport mají v posledních letech hodně společného. Péřové bundy, funkční trika a zateplené kalhoty už nejsou důležité jen pro lyžování nebo postávání u après ski barů, ale staly se důležitým módním odvětvím, které nesmí chybět na molech módních přehlídek.
  • Legenda Toni Sailer

    Trojnásobný olympijský vítěz a sedminásobný světový šampion uspěl po skončení sportovní kariéry i ve světě showbusinessu. Fešákovi z Tyrolska nešlo odolat, ať už stál na lyžích, nebo před kamerou.
  • James Bond na lyžích

    Lyžování je, vedle zabíjení, řízení auta a sexu, patrně čtvrtou nejoblíbenější kratochvílí Jamese Bonda. U příležitosti premiéry nové bondovky Spectre jsme se vydali po stopách všech dosavadních lyžařských dobrodružství 007, přičemž některé z nich patří k nejslavnějším filmovým záběrům vůbec.
  • Cestování

    Vyhlášené oblasti, výjimečné restaurace, nevšední dobrodružství. Taková je cestovatelská rubrika našeho speciálního čísla, ve které vám v obsáhlých textech představíme hned osmičku středisek. Namátkou tyrolský Sölden, francouzské Megève, italskou Madonnu di Campiglio nebo Val Gardenu a Gardenissima či středisko Türracher Höhe.
Pošlete SMS zprávu s textem SKI exclusive15 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit