Říjen 15/16

Obsah:
S příchodem chladnějšího počasí se o slovo hlásí také tištěný SKI magazín. Lyžařský časopis s tradicí, jakou se v Evropě nemůže pochlubit mnoho dalších.

Na svoji historii jsme samozřejmě pyšni, ale jen ta nám zájem vás, čtenářů, nezajistí. Proto jsme i pro letošní sezonu nachystali řadu obsahových novinek, několik atraktivních seriálů a zlákali ke spolupráci nové zajímavé spolupracovníky. Tím nej je určitě legenda světového lyžování Marc Girardelli, který nám do každého čísla přispěje svým pohledem na lyžařskou současnost! Pravidelně letos můžete sledovat také články z prostředí vrcholového závodění dětí nebo se začíst do staronové sekce o skialpinismu.
  • Bernadette Schild: Chci být jedničkou!

    Bernadette je mladší sestrou slavné rakouské slalomářky Marlies. Ta odešla před loňskou zimou do lyžařského důchodu, takže by se asi dalo říct, že nyní nastal ten pravý čas pro Berni. Pokusí se vystoupit ze stínu svojí slavné sestry? Půjde v jejích stopách? Dokáže se také ona stát nejlepší světovou slalomářkou? Zeptali jsme se v hlavním rozhovoru říjnového čísla.
  • Nejlepší salomářky míří na Slovensko

    Pamatujete ještě na doby, kdy jsme i my v Česku mohli naživo sledovat nejlepší světové slalomářky? Bohužel, téhle vzpomínce už narostly celkem dlouhé vousy – čest střední Evropy se ovšem rozhodlo zachránit Slovensko. Významný podnik mezinárodního formátu zavítá během nadcházející zimy do Nízkých Tater – střediska Jasná. A podle všeho to bude parádní podívaná.
  • Jak koupit lyže snů?

    V úvodním díle seriálu „Jak nakupovat…“ se nebudeme věnovat ničemu méně podstatnému, než jsou lyže. Koupit si dobré, nebo raději řekněme vhodné ski je přece pro lyžaře zásadní věc.
  • Vybíráme obřačky pro pořádné borce

    Přemýšlíte o nákupu nových lyží? A patříte do skupiny tzv. "bouráků". Lyžařů a lyžařek co jim nevadí pořádná rychlost? Potěšíme vás. Říjnové číslo jsme zasvětili lyžím s velkým "L": obřačkám neboli race carverům GS. Výběr téměř dvaceti modelů o kterých si myslíme, že si zaslouží pozornost.
  • Magazín: Závody postaru ve Vysokém

    Velkými lyžařskými nadšenci jsou určitě i vysočtí, ti z Vysokého nad Jizerou, neboť vždy jednou za dva roky závodí “postaru”. A je to velká událost…
  • Speciál SKI Classic: Trend zní nemazat

    Pravidelný předsezonní výčet novinek v bílé stopě se nese ve znamení skin technologie. Prozradíme, že kožíškové, kobercové nebo chcete-li mohérové stupací pásy vložené ve mazací komoře jsou hitem číslo jedna. A jakoby v pozadí probíhá závod o vývoj té nejlepší, nejlehčí a nejpevnější boty na bruslení.

    Mimo to vás vezmeme do továrny firmy Leki, kde si ukážeme, jak se vyrábí moderní hůlky. Plus se podíváme na to, zda má cenu se před tréninkem či závodem protahovat.
  • Lyžujeme v Korutanech, Dolomitech i Orlických horách

    Pravidelná část věnovaná cestování. Tentokrát zasvěcená Korutanům (AUT), Tyrolsku (AUT), Trentinu (ITA) a Orlickým horám (CZE).
Pošlete SMS zprávu s textem SKI rijen15 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit