Číslo 1-2016/17

Obsah:
Nová sezona a nový SKI magazín jsou tady. Letos nám to klaplo jako málokdy. No řekněte sami: může si první číslo lyžařského časopisu přát něco lepšího než vyjít v době zasněžených vrcholků a mrazivého počasí? Težko! Jestliže jste už letos stihli obout lyže a vyzkoušet první skluz – bravo vám! Pokud ne, nezoufejte. Ponořte se do prvních stránek sezony 2016/17 a nechte se sněhem zavát alespoň ve vaší fantazii. V novém čísle SKI k tomu jistě najdete dostatek inspirace.
  • Krýzl: V St. Moritz chci něco dokázat!

    Kryštof Krýzl vstupuje do letošní zimy jako stálice a jednička české reprezentace ve sjezdovém lyžování. Zkušený slalomář, jenž už má na svém kontě řadu bodovaných umístění ve Světovém poháru, ale také osmé místo z mistrovství světa ve Val d’Isére, se na nadcházejícím světovém šampionátu chystal na nejvyšší mety útočit i v kombinaci. Takže trénovat sjezdy a super G… Jenomže člověk míní a život mění.
  • Postřehy Michela Walchhofera: Už je to dlouhých 14 let...

    Neuvěřitelné, jak rychle ten čas ubíhá! Právě začíná šestá sezona, v které už nejsem aktivním účastníkem lyžařských závodů… A přesto sleduji období příprav na novou sezonu, stejně jako dříve, s velkým zájmem. Můj zvýšený zájem je dán zaprvé mojí pozicí viceprezidenta rakouského svazu lyžařů, nazval bych to dokonce povinností, a kromě toho je ještě stále na startu mnoho sportovců, se kterými jsem se během své aktivní kariéry utkával o ta nejvyšší umístění.
  • Krušnohorský talent Jan Zabystřan

    Rovnou dekádu trvalo tuzemskému alpskému lyžování, než se v kategorii chlapců opět dočkalo cenného kovu z juniorského mistrovství světa. Na přelomu února a března se o přísun velmi dobrých zpráv z MSJ v Soči postaral osmnáctiletý Jan Zabystřan, který na tomto šampionátu vybojoval v hodnocení mladších juniorů (kategorie U18) dvě zlaté a dvě stříbrné medaile.
  • Speed Carvery up to date 2016/17

    Těžko říci, zda je znovu narůstající obliba sportovních carverů vyprovokována pouze zimami skoupými na přírodní sníh, nebo jsme se prostě nabažili experimentů s šířkou a mnohdy bláznivým tvarováním lyží, a tak se zkrátka vracíme k tomu, co dobře známe. K tomu, co nakonec stejně funguje nejlépe, umíme-li dávat lyžím ty správné impulsy. Ovšem pozor, vám, kdo jste vždy tvrdili, že nad obřačku není, je třeba říci toto: Ani obřačka už (většinou) není, co bývala.
  • Lyžuj jako profesionál: Vyvážený postoj

    Stejně jako když stavíte dům, nelze začít stavět od střechy, zrovna tak budování kvalitní lyžařské techniky je třeba začít od základů. Bez dobrých základů se neobejde nejen začátečník, ale ani závodní lyžař. A pro lyžování je takovým základem vyvážený sjezdový postoj. Asi byste se divili, kolik lyžařů má s tímto problémy, ať lyžují na jakékoliv úrovni. Společně s Janou Hendrychovou, intruktorkou Association of Czech Snowsports Instructors (ACSI), vám v prvním díle seriálu Lyžuj jako profesionál ukážeme, jak tento správný lyžařský postoj získat a později upevňovat.
  • Skialp na etapy. Nejznámější skitouringové přechody Evropy

    Skitouring je láska na celý život. Jakmile mu jednou pohlédnete do očí, té jeho kráse snadno propadnete. Z domova za ním budete utíkat ještě před východem slunce a vracet se po soumraku. A jak už to tak bývá, po čase vám i to přijde málo. Naštěstí existuje mnoho cest, kde můžete společně strávit třeba celý týden. Pojďme si představit ty nejznámější.
  • Speciál SKI Classic

    Novinky ve vybavení, rozhovory s osobnostmi, tipy na bezva výběhy. Běžky jsou zkrátka “IN” v každém SKI magazínu. První číslo Classicu věnujeme tradičně přehledu novinek. Ani letos neděláme výjimku. Představujeme ty nejzajímavější reprezentanty letošních lyžařsko-běžeckých kolekcí…
  • Cestování: Jungfrau, Alpbach, San Martino di Castrozza a Japonsko

    Průvodce lyžařskými areály, zimními středisky a dalšími místy jakkoliv spojenými s naším milovaným sportem. Přijměte pozvání do Jungfrau (SUI), Alpbachu (AUT), San Martina di Castrozza (ITA) a Japonska.
Pošlete SMS zprávu s textem SKI rijen16 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit