Články s nálepkou sport

23-2-2017 Jan Klouček

Dynafit vyhlásil soutěž snů. Mountopia se splní Christopheru Mohnovi.

“Po svých do base campu Mount Everestu a následná účast v nejvyšším maratonu světa,” tak zněl sen Christophera Mohna. Osmadvacetiletý Američan si ho nakonec splní. Pro svůj příběh totiž posbíral nejvíce hlasů v prvním ročníku soutěže organizované outdoorovými nadšenci z Dynafitu a GORE®, což znamená, že se s jejich podporou postaví na konci května na start. Před dvěma lety by přitom na něco takového nevsadil ani pětník. Bojoval už pátý rok s lymskou boreliózou, vážil 52 kg a měl chuť všechno vzdát.
18-1-2017 Ondřej Katz

Ski Serie Masters začala ve Vysokém nad Jizerou

Sezona masters závodění o uplynulém víkendu konečně naplno začala a dlužno podotknout, že začala se vší parádou. Úvodní závod Ski Serie Masters přivítalo Vysoké nad Jizerou, což je pro české lyžování místo vpravdě symbolické.
11-4-2016 SKI magazin

Mistrovství republiky Ski&golf má překvapivého vítěze

Osmý ročník atraktivního sportovního klání, které spojuje lyžování a golf, se uskutečnil 8. a 9. dubna 2016 – po roce opět na červené sjezdovce areálu Sv. Petr ve Špindlerově Mlýně a tradičně na hřišti Golf & Spa Kunětická Hora. Celá akce však začala už v podvečer 7. dubna, kdy se do Elan Café Baru ve Špindlerově Mlýně sjeli první hráči na předávání startovních čísel.
7-2-2016 Tisková zpráva

ČEZ City Cross Sprint 2016: Trojnásobný král Kožíšek našel přemožitele

Čtvrtý ročník lyžařského závodu ČEZ City Cross Sprint korunoval nového vítěze. Dosavadní trojnásobný šampion Dušan Kožíšek se tentokrát musel sklonit před sílou norského reprezentanta Torjuse Borsheima.
19-1-2016 SKI magazin

54. ročník Skiinterkriteria je za dveřmi

Již tento pátek odstartuje v Říčkách v Orlických horách jeden z největších mezinárodních žákovských závodů ve sjezdovém lyžování. Kvalita závodníků bude tradičně vysoká, nové budou medaile pro ty nejlepší z nich. Do zahajovacího ceremoniálu zbývají tři dny.
15-1-2016 Tisková zpráva

Odsunutý Bedřichovský Night Light Marathon se napodruhé uskuteční

Do Jizerských hor přišla zima, a tak se víkendový ČEZ Bedřichovský Night Light Marathon na druhý pokus pojede! Potvrzena je trať na 17,5 respektive 34 kilometrů! Start obou distancí je v sobotu 16. ledna v 19:00.
8-1-2016 SKI magazin

Elitní Jizerská 50 se pojede na 15 kol. Na počest horolezců zahynulých v Peru

Patnáct bylo horolezců, kteří stáli u zrodu legendy Jizerská 50 a kteří zahynuli v roce 1970 pod kamennou lavinou v peruánském Huascaránu. A na patnáct kol se pojede o šestačtyřicet let později nedělní ČEZ Jizerská 50 2016, aby uctila jejich památku. Závod elitních závodníků tak bude měřit přes 50 kilometrů!
4-1-2016 Tisková zpráva

ČEZ Jizerská 50 se pojede ve zkrácené variantě

ČEZ Jizerská 50 se o příštím víkendu uskuteční! Pořadatelům se díky mrazivým teplotám a výrobě technického sněhu podaří připravit náhradní trať v délce 4-6 kilometrů (v závislosti na vývoji počasí), na které se odjedou všechny víkendové závody.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit