Sport

10-9-2015 Jan Klouček

Benni Raich ztratil motivaci a končí s lyžováním

Rakouská lyžařská superstar, čtyřnásobný olympijský medailista, držitel deseti cených kovů ze světových šampionátů a vítěz celkem 36 závodů světového poháru ukončil závodní kariéru. Důvod? Ztráta motivace.
19-2-2015 Olina Černá

Špičkoví freerideři opět na Chopku

Po roce se na Chopku opět uskuteční špičkový freeridový závod, ovšem letos už má CGC Jasná Adrenalin 2015 čtyři hvězdy! „Dostat na Slovensko 4* závod je pecka. Tuhle úroveň už jezdí i jezdci z FWT, a tak se dá na přelomu února a března očekávat velmi kvalitní účast,“ pochvaluje si za organizátory legendárního závodu Matej Hulej.
12-2-2015 Jan Klouček

Tina Maze atakuje rekord Lasse Kjuse

Jediný lyžař Lasse Kjus dokázal ve více než osmdesátileté historii světových šampionátů získat medaile ve všech pěti individuálních disciplínách: sjezdu, super G, obřím slalomu, slalomu a kombinaci. Slovinka Tina Maze má nyní našlápnuto k vyrovnání tohoto obdivuhodného rekordu. Chybějí jí už jen dvě pódiová umístění. Ve čtvrtečním obřím slalomu a sobotním slalomu speciál.
29-1-2015 Šárka Sudová

Kdo zazáří ve Vailu? České ambice na mistrovství světa 2015

Ondřej Bank, Šárka Záhrobská nebo někdo další? Mistrovství světa v americkém Beaver Creeku je za dveřmi a my jsme se podívali na ambice našich závodníků. Bude sedmé mistrovství pro Ondřeje Banka konečně medailové?
3-10-2014 Tisková zpráva

Ondřej Bank přezbrojil na LEKI

Ondřej Bank, dlouhodobě nejlepší český sjezdový lyžař se po vydařených zimních olympijských hrách v Soči stává novou posilou týmu LEKI a bude spoléhat na rukavice a hole LEKI se systémem Trigger S.
13-5-2014 SKI magazin

Jedenácté MS SKI&Golf: Češi opět v popředí

Za účasti reprezentantů z osmnácti zemí se v rakouském Zell am See od 8. do 10. května konalo Mistrovství světa v atraktivním spojení disciplín SKI&GOLF. V celkovém hodnocení se v tomto odvětví sčítají výsledky z obřího slalomu a dvou golfových her na 18 jamek.
6-4-2014 SKI magazin

MS Ski & Golf bylo letos extrémně vyrovnané

Šestý ročník RWE SKI&GOLF CZECH CHAMPIONSHIP 2014, které spojuje dvě disciplíny - lyžování a golf, se uskutečnil ve dnech 29. a 30. března 2014, poprvé na svahu Stoh ve Špindlerově Mlýně a tradičně na golfovém hřišti v Golf & Spa resortu Kunětická Hora.
30-3-2014 Tisková zpráva

Krýzl a Dubovská mistry republiky ve slalomu!

Za krásného jarního počasí na výborně připravené trati ve Skiareálu Špindlerův Mlýn se uskutečnil domácí šampionát.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit