Test lyží Atomic a Salomon: SKItesting 2013

Je nám ctí Vám představit projekt Atomic Salomon Skitesting 2013. Jak už název napovídá, jedná se o testování lyží špičkových světových značek Atomic a Salomon. Zapomeňte ale na klasické testování, na které jste z Čech zvyklí. Značky Atomic a Salomon si vybraly v České republice pouze čtyři místa, kde se v letošním roce jedinečná série akcí Atomic Salomon Skitesting 2013 objeví.
Testování lyží Atomic a Salomon
Na těchto akcích máte exkluzivní možnost ZDARMA otestovat lyžařský materiál z kolekce pro rok 2013/14, a to neznamená nic jiného, než že se toto horké zboží objeví na pultech právě na podzim letošního roku. Máte tak jedinečnou možnost nakouknout pod pokličku toho, co pro Vás světoví lídři v produkci lyží připravují na příští sezónu. A pokud vás lyžování jen trochu baví, taková nabídka se prostě NEODMÍTÁ. 

Začínáme již tuto sobotu, 19.1.2013 ve Skiareálu Bílá v Beskydech. Počasí začíná dostávat rozum, zima se vrací a z Bílé hlásí skvělé podmínky. Pro fajnšmekry slíbili na sobotní ráno připravit ten pravý manšestr, aby byl ranní prožitek z lyžování opravdu dokonalý.

Jak testovat? 


Je to velmi snadné. Vyberete si typ lyží, které chcete testovat. Máte možnost samozřejmě promluvit s našimi odborníky od Atomic a Salomon a poradit se s nimi o výběru nejvhodnějšího modelu pro Vás a Vaše lyžování. Odborný personál Vám pak provede technický servis (nastavení vázaní, atd.)

Složíte vratná zálohu ve výši 2000Kč a jeden z dokladů OP, či ŘP a ležet vyrazit testovat.

Abyste nemuseli s svými lyžemi do auta, nebo se o ně bát, že Vám je někdo vezme, je pro Vás připravena služba úschovny lyží, taktéž zcela zdarma a hned ve stanu vedle test centra. Vy se pak můžete soustředit jen a jen na prožitek na nových lyžích Atomic nebo Salomon.

A co na Vás všechno čeká?

Začneme hned pěkně zostra a v sobotu, 19.1. 2013 budeme již od 8hodin ráno připraveni přímo vedle lanové dráhy Zbojník ve Skiareálu Bílá. K testování budeme mít připraveno více než 70 typů lyží. Na to, jaké to budou, se můžete podívat na http://skitesting.cz a předem se tak připravit na to, co vezmete na nohy.

Pro opravdové profíky a lyžařské nadšence máme možnost otestovat tento špičkový materiál na profesionálně připravené trati závodu Ski4Fun Cup 2013, kde Vám změříme čas a když to bude za něco stát, máte možnost i něco vyhrát. Opravdovým bonbónkem je pak 50% sleva na permanentku ve Skiareálu Bílá na 19.1.2013 pro všechny přihlášené závodníky. Více informací na  HYPERLINK http://ski4fun.cz.

V přestávkách, kdy budete vyměňovat jeden testovaný pár lyží za další, máte možnost mrknout na modelky a modely ve stylovém a funkčním oblečení Salomon, které budou prezentovány při třech velmi netradičních a dynamických módních přehlídkách v průběhu celého dne. Choreografii přehlídky a její provedení si vzali na starost členové taneční skupiny T-Bass, kteří předvedou to správné oblečení na hory od Salomonu přímo v pohybu pro které je určeno.


Mezi hrdé partnery Atomic Salomon Skitesting 2013 patří i Česká pojišťovna, a.s. a Mercedes Benz

Česká pojišťovna, a.s. je spolu s Horskou službou České republiky autorem aplikace pro mobilní telefony, která se jmenuje, jak jinak „HORSKÁ SLUŽBA“ Jedná se o vychytanou záležitost, prostřednictvím které můžete nejen zjistit aktuální sněhové zpravodajství ve střediscích v ČR, ale také Vám umožní nouzové volání nebo odeslání nouzové SMS s oznámením polohy podle GPS, když se na horách ztratíte. Co umí dalšího Vám rády předvedou nádherné hostesky České pojišťovny, a.s. ve spolupráci se zástupcem Horské služby. K tomu od nich dostanete čajík na zahřátí a když budete šikovní, máte možnost vyhrát i MP3 přehrávač. 

Značka Mercedes Benz je tradičním partnerem zimních radovánek a lyžování. Mercedes Benz vyrábí nejen krásná a sexy auta, jakým je např. nový Mercedes Benz třídy A, ale i auta, vybavená vyspělým a sofistikovaným systémem pohonu všech kol 4matic, který Vám zajistí pohodlnou a hlavně bezpečnou cestu na nejen hory za pořádnou lyžovanou, ale všude tam, kam se budete potřebovat dostat. Vybrané kousky od Mercedes Benz budeme mít samozřejmě s sebou a sami se budete moci sami přesvědčit o tom, jak skvělé auto to je.

V průběhu celého dne můžete vyhrát skvělé ceny od značek Atomic a Salomon a užívat si zimních radovánek do sytosti.
Přijeďte všichni, těšíme se na Vás. 
Článek má tyto nálepky testy lyžařského vybavení ski4fun
E-mail:
Váš text:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
E-mail:
Váš text:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Tisková zpráva / 15-1-2013
Tisková zpráva
Tisková zpráva Tento text nám do redakce přišel od zdroje, kterému sice důvěřujeme, ale za který nemůžeme ručit.
  • Tisková zpráva patří mezi nástroje PR
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit