Leden 10/11

Obsah:
Milí čtenáři, rok 2011 bude rokem sportovním. A protože naším sportem číslo jedna je lyžování, nebojíme se říct, že rokem lyžařským. Čeká nás totiž vrchovatá mísa lyžařských zážitků. Za dveřmi jsou světové šampionáty ve sjezdovém i akrobatickém lyžování, hned po nich následuje mistrovství světa v lyžování klasickém. Ani na jednom šampionátu nejsme bez naděje na medaili, to je příjemná realita.
  • Didier Cuche

    Didier Cuche je jedním z nejzkušenějších závodníků současné lyžařské scény. Nadcházející šampionát v německém Garmischi bude s největší pravděpodobností jeho posledním, ale jak prostovlasý Švýcar přiznává, jsou tu ještě nevyřízené účty.
  • Pavel Šťastný

    Pavel Šťastný se do povědomí fanoušků alpského lyžování zřetelně zapsal už před šestadvaceti lety, když přivedl Olgu Charvátovou k první české olympijské medaili v alpském lyžování. Letos se vrací do zorného pole široké lyžařské veřejnosti coby hlavní trenér Šárky Záhrobské.
  • Ski Weltcup München 2011

    V neděli 2. ledna se v mnichovském Olympic Parku uskutečnil další lyžařský závod s přívlastkem «city event». Paralelní slalom mužů i žen měl všechny atributy velké sportovní show.
  • Elan Amphibio

    Firma Elan v těchto dnech uvádí na trh lyže profitující z nové technologie Amphibio. V listopadu 2010 tuto novinku představili odborné lyžařské veřejnosti.
  • Lady skis očima testérky SKI magazínu

    Jaká je pravda o dámských lyžích, koho oslovují a v čem jsou jejich přednosti? Podívejte se na ně očima testérky SKI magazínu.
  • Jak se dělají Blizzardy

    Redakční inspekce v Mittersillu dopadla na výbornou. Kromě Blizzardů jsme ve výrobě viděli také lyže značky Nordica, navíc jsme si na nedalekém Kitzsteinhornu dobře zalyžovali. Samozřejmě na lyžích z Mittersillu.
  • CS link SKI magazín open

    Druhý ročník super G pro veřejnost na červené sjezdovce ve Špindlerově Mlýně se celkem vzato povedl. Zážitků i fotek máme mnoho, tak si to s námi ještě jednou projeďte.
  • Velká výbava pro malé lyžníky

    Aby si děti zamilovaly zasněžené kopce stejně jako my, musí si je spojovat se samými příjemnými zážitky. Kvalitní oblečení a dobrá sportovní výbava jsou k tomu základním předpokladem.
  • Oberhof Skisport Halle: Lyžování ve skleníku

    Náš letošní test závodních běžek nebyl zajímavý jen tím, kdo lyže testoval, ale také kde. Servírujeme pohled pod střechy běžeckých hal.
  • Test běžek kategorie sport

    Víte jaké běžky se prodávají? Vedle závodních to jsou právě modely z kategorie sport. Zjistili jsme, které se vyplatí shánět a které je lépe nechat ležet bez povšimnutí.
  • Klasické lyžování se vrací do své kolébky

    Klasici se chystají na vrchol sezony na slavném Holmenkollenu. Co pro ně Norové za bezmála čtvrt miliardy eur připravili?
  • Vychováváme lyžaře běžce

    Na děti se musí pomalu. A co teprve, když jde o běžky. Otrávená a zmrzlá ratolest si zalíbení ve stopě nenajde. Když ale v běhu ucítí zábavu, je na nového Bauera zaděláno.
  • Dlouhá Louka: Dobře ukryté tajemství severu Čech

    V cestovatelské rubrice protentokrát zavítáme do západních Čech, kde to jde s podmínkami k běhu od pěti k deseti. Krušné hory už dávno nejsou jen krajem síry a uhlí.
Pošlete SMS zprávu s textem (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit