Archiv čísel
Abyste mohli prohlížet čísla aktuální sezóny musíte ji mít předplacenou. Starší ročníky jsou k dispozici pro kohokoli kdo se přihlásí...
Číslo 6-2016/17

Říjen 11/12

Říjen 11/12
Náš elektronický archiv se právě rozrostl o úplně nejnovější, říjnové číslo. Na 120 stranách přinášíme pohled na letošní modely sjezdových lyží, začínáme s výukou dětí, učíme kolumbijce lyžovat, nebo zjišťujeme co nového ve Špindlu a na Černé hoře. V trafikách jsme od 3. října 2011, na webu za třicet korut třeba hned.
  • Maria Pietilae Holmner

  • Race Masters

Listopad 11/12

Listopad 11/12
Listopadový SKI magazín s přídomkem 2011 je výjimečný. A to hned z několika důvodů. K předplatitelům a na novinové stánky se totiž dostal 1. 11. 2011, což byl den prý obzvlášť vhodný k odpočinku a meditacím. "No a jak meditovat lépe, než s téměř nekonečným přílivem lyžařských informací a novinek v ruce," řekli jsme si a připravili pro vás číslo, které čítá téměř 160 stran čtení a inspirace. Listopadový SKI mag již také pro tuto sezonu definitivně opustil jarní, letní a podzimní témata a věnuje se výhradně sněhu, zimě, a všemu co s těmito tématy souvisí. Mimo kompletního přehledu lyžáků a mnoha stran cestování je tak jeho součástí třeba i zimě-pravidelná příloha SKI Classic, další pokračování výuky dětí, seriál Race Masters a mnoho dalšího.
  • Patryk Järbyn

  • Jak se pečou kombinézy

Speciál 11/12

Speciál 11/12
Představujeme osmnácté (!) vydání největšího evropského testu sjezdových lyží, SKI SuperTest 2011/2012. Víte, že jsou mezi námi borci, kteří SKI SuperTest sledují od samého začátku? Každý podzim si kupují SKI magazín Speciál a nepochybně už tedy vědí něco o tom, jak se SKI SuperTest za dlouhá léta své existence vyvíjel. Pokud k takovým stálicím patříte i vy, pak jste si jistě všimli zajímavé, i když pro někoho možná těžko stravitelné skutečnosti. Je k nepřehlédnutí a začíná být pro SKI SuperTest skoro charakteristická. V posledních letech totiž všechny lyže v testu vycházejí dobře. Nezdá se vám to? Klidně ještě přilijeme olej do ohně: Všechny lyže v testu jsou dobré! Kvalitativní úroveň naprosté většiny lyží prodávaných na evropském trhu je hodně vysoká. Na to si velice snadno zvyknete a máte-li možnost vyzkoušet v průběhu zimy více lyží, začnete na nich postupně hledat mouchy. Žádný problém, o tom je testování. Když si ale s odstupem času a s potřebným nadhledem přiznáte, že chyby, které jste na lyžích našli, často pramení spíš z vašeho falešného očekávání, z nesprávné volby té které lyže nebo třeba z toho, že jste některé lyži nedali to, co potřebovala, pravděpodobně uznáte, že ty otestované lyže byly docela fajn. Tento smířlivý rozsudek je povznášející. Pokud se k němu prostě nemůžete dopracovat a pořád vám něco vadí, zajezděte si na lyžích značky Wed`ze, TecnoPro nebo Quechua. Laciné produkty obchodních řetězců, které se výrobou lyží nikdy v minulosti nezabývaly, ale ve svých velkoprodejnách teď touží mít lyže vlastní značky, vám otevřou oči. Pak prostě musíte uznat, že i ty nejlacinější lyže testované v rámci SKI SuperTestu (hledejte je v kategoriích Allround) jsou fajn. Chvála těm, kdo umí dělat lyže!
  • Allround

  • Allmountain

Prosinec 11/12

Prosinec 11/12
Pravidelný pel-mel lyžařských novinek, zajímavostí, rozhovorů, technických rozborů a odborných rad – tentokráte s přívlastkem "prosinec 2011".
  • Lara Gut

  • Speed skiing

Leden 11/12

Leden 11/12
První SKI magazín s dvanáctkou na čele a zároveň páté číslo zimní sezony 2011/2012 si pro vás připravil vyváženou směs technických zajímavostí, sportovních novinek, testů, historických ohlédnutí a cestovatelských recenzí. Přejeme krásné čtení!
  • Kateřina Paulátová

  • Luc Alphand

Únor 11/12

Únor 11/12
Letos poslední ryze zimní číslo SKI magazínu se na cestu z tiskárny k vám vydalo právě ve chvíli, kdy většinu cest v Česku zatarasil sníh a bezproblémová jízda třeba přes vysočinu se rovnala výhře v loterii. Řidiči v ten čas asi mnoho důvodů k radosti neměli, my lyžaři jsme na ovšem přesně naopak. Konečně jsme se dočkali. A jak lépe si zimu užít než s pořádně nabitým lyžařským plátkem v ruce! Na co že se v našem aktuálním počinu můžete těšit?
  • Fritz Strobl a Michael Walchhofer

  • Do roka a do dne – Schladming 2013

Jaro 2012

Jaro 2012
Ačkoliv letošní zimní sezona již pro většinu z nás definitně skončila, další číslo SKI(y) magazínu vychází jako by se chumelilo. V současných třicetistupňových dnech sice zní tato slova poněkud nepatřičně, ale náš oblíbený sport zkrátka žije stále - ať se rtuť teploměru prohání v kladných nebo záporných hodnotách. Lyžování můžete teď na jaře třeba umě propojit s golfem a hned je o důvod víc, proč se na svah postavit. Ovšem jestliže máte sněhu již opravdu dost a těšíte se na půlrok cyklistiky nebo horských výšlapů – máme určitě i pro vás dostatek zajímavého čtení. Však se přesvědčte.
  • Aktuality a značky

  • Desítka cyklo-tipů: Na kole v horách i pod nimi

Léto 2012

Léto 2012
Je tomu již třetí rok, co jsme náš lyžařský rok začali ukončovat nikoliv v únoru, ale až v červnu – a nejinak je tomu i letos. Dostává se vám tedy do ruky celkově deváté a poslední vydání SKI magazínu v ročníku 2011/2012. Za tři měsíce otevřeme brány sezony nové a zase to vše okolo lyží začne na novo. Do té doby přejemné četní našich letních témat a zimních střípků, krásné léto a hodně myšlenek na zimu.
  • Aktuality a hračky

  • Trento, historický skvost uprostřed hor

Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit