Číslo 6-2016/17

Obsah:
Je tady mrazivý leden, všude spousta sněhu a vy držíte nový SKI magazín! Není to paráda? Jo, tak nějak by zima měla vypadat.

Lednový SKI magazín vám domů přináší všechno, co by v lyžařském časopise uprostřed zimy mělo být, a také pár témat, která možná nejsou až tak obvyklá, ale my v redakci si myslíme, že přinejmenším čas od času do SKI magazínu patří. Tak pěkně popořádku:

Únorové mistrovství světa v alpském lyžování se koná ve věhlasném lyžařském středisku St. Moritz a podle všeho se bude jednat o prvotřídní akci. Legendární svahy nad mondénním sídlem úspěšných a bohatých Evropanů, překrásné výhledy na jezero a okolní horstva a samozřejmě ti nejlepší lyžaři světa… No dobře, na poslední chvíli se omluvili Svindal s Ligetym, nicméně i tak se alespoň na některý ze závodů v televizi podívejte, určitě to bude stát za to. Když lyže, tak v St. Moritz! Světový šampionát naštěstí bude vysílat i Česká televize.

K tradičním tématům, jež vám ve SKI magazínu přinášíme pravidelně, jistě patří blok věnovaný lyžařskému vybavení. Tentokrát si na své přijdou i dámy, neboť jsme do přehledu zahrnuli několik mimořádně povedených dámských lyží a jedny jsme dokonce na vlastní kůži otestovali. No a témata poněkud méně probíraná nám v lednovém čísle zastupuje článek o sedící lyžařce Kristýně Křenové. Ten doporučujeme všem, kdo mají pocit, že jim osud… Ne, ten doporučujeme úplně všem. A navrch tipy na zajímavé počiny architektů, které jsou k vidění na naší milované Šumavě. Budete se divit.

SKI magazín, jakkoliv se obsahově povedl, je ale dobrým řešením pro chvíle, když už lyže stojí v lyžárně a za okny zuří vánice. Většinu volného času, když to jenom trochu jde, teď přece musíme trávit na kopcích. Vždyť venku je konečně zima jako malovaná!
  • SKI Alpine

    Vrcholné lyžařské akce, prestižní Světový pohár, rozhovory s hvězdami. V tomto čísle najdete především obsáhlou pozvánku ke sledování MS v St. Moritz, další díl analýzy závodní slalomové techniky, ale také zajímavý článek z prostředí tělesně hendikepovaných sportovců.
  • Equipment

    Novinky ve vybavení, rady pro servis, tipy na dobrý nákup. Tentokrát přinášíme spoustu informací o lyžích třídy allround, to znamená o modelech pro pohodové lyžování v nižších rychlostech a také o lyžích dámských.
  • SKI Touring

    Ty nejlepší zážitky leží až za kopcem a objevit je můžete jedině na skialpových lyžích! V rubrice SKI TOURING přinášíme informace z oblasti ski touringu a vše, co souvisí s pohybem v zimní přírodě…
  • Magazín

    Sledujte módní trendy, nechte se inspirovat, ať vám to sekne! Budoucnost patří nanotechnologiím
  • SKI Classic

    Novinky ve vybavení, rozhovory s osobnostmi, tipy na bezva výběhy. Běžecké lyžování je zase IN, a proto nedílnou součástí SKI magazínu. Jak vzniklo bruslení, co nám tento styl přinesl a kam se v čase vyvinul. Běh na kolečkových lyžích je nedílnou součástí letní přípravy. Na trhu jsou nově i speciální boty na “kolce”. Velcí a těžcí chlapi chtějí také běhat na lyžích! Ale mají vůbec na čem? Tak určitě…
  • Cestování

    Průvodce lyžařskými areály, zimními středisky a dalšími místy jakkoliv spojenými s naším milovaným sportem. Zveme do Val di Sole, na Ještěd, do Gotthardského tunelu a lyžařských hal.
Pošlete SMS zprávu s textem SKI leden17 (mezi měsícem a rokem NENÍ mezera) na telefonní číslo 9002020. Cena SMS je 20 Kč. Ze Slovenska pošlete zprávu na číslo 7774. Cena zprávy je 1.58 EUR včetně DPH.
Obdržený kód:
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Pozn.: Pokud se Vám po zadání kódu z SMS zprávy neotevře elektronické číslo, prosím kontaktujte nás na info@skimagazin.cz.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit