Archiv čísel
Abyste mohli prohlížet čísla aktuální sezóny musíte ji mít předplacenou. Starší ročníky jsou k dispozici pro kohokoli kdo se přihlásí...
Číslo 6-2016/17

Říjen 09/10

Říjen 09/10
Letošní léto bylo na události v zákulisí lyžařského sportu bohaté a jedna zajímavá zpráva stíhala druhou – všichni šetří a Head si klidně koupí Lindsey Vonnovou, Bany se uzdravil, Kryštof Krýzl si poranil páteř, Fin Sandell přišel o ledvinu, Renatě Götschlové se dařilo o dost lépe, ta přišla do jiného stavu a Neumannová dokázala srazit dluh z libereckého mistrovství světa na pouhých osmdesát milionů korun! Všechny vzrušující události ale nakonec přebila zpráva o tom, že Šárka Záhrobská už na hory nebude jezdit s tátou.
  • Kryštof Krýzl

  • Sölden – World Cup Opening

Listopad 09/10

Listopad 09/10
Tentokrát necháme počasí počasím, protože se prostě musíme zmínit o události, která navždy změní život nás všech, kdo máme lyžování rádi a kdo také sledujeme jeho vrcholnou podobu v podání těch nejlepších závodníků. Herminátor řekl dost. Určitě jste to slyšeli, bez varování ukončil svoji obdivuhodnou, patnáct let trvající kariéru a jeho další život už prý bude navždy spojen pouze s fankou (die Pfanne, pánev), šlaufkou (der Schlauch, trubka) a zednickou lžící.
  • Felix Neureuther

  • Herminátor skončil

Prosinec 09/10

Prosinec 09/10
Téměř pravidelně se k nám, co sledujeme závodní lyžování, dostávají informace o tom, jak perfektně šlape reprezentační mužské áčko, protože kluci, kteří za něj závodí, jsou prostě kámoši. To se dobře poslouchá a s vědomím, jaké vztahy panují v konkurenčně nabitých týmech alpských zemí, se nad tím někdy i pousmějeme. Dobrá atmosféra v týmu má bezpochyby své zásluhy na kvalitních výsledcích.
  • Didier Defago

  • Mladé pušky

Leden 09/10

Leden 09/10
Lednový SKI magazín je asi posledním, který se vám do ruky dostane ještě před olympiádou. Únorové číslo vyjde současně s jejím slavnostním zahájením a většina z vás ho nejspíš bude číst až v čase, kdy už se ti šikovnější z nás budou prát o medaile.
  • Tomáš Kraus

  • Miloš Machytka

Únor 09/10

Únor 09/10
V kanadském Vancouveru vzplál v pátek 12. února olympijský oheň a v těchto dnech už si to nejlepší sportovci světa rozdávají o vytoužené medaile, které jim prý změní život. Ale olympiáda v posledních letech vzbuzuje také poměrně dost diskuzí, určitě se nedá říct, že by ji všichni bezvýhradně milovali.
  • Natko Zrnčič-Dim

  • Ski Alpine World Cup finals

Speciál 09/10

Speciál 09/10
Pro nás, zapálené hobby lyžaře, jsou testy lyží každou zimu příležitostí k vášnivým diskuzím. Zase Atomic!? Proč jen čtyři hvězdičky? Proč právě tuto délku? Jak to, že jen na sjezdovce? Zase vyvstane spousta otázek a odpovědi na ně ne vždy každého uspokojí. Lyžování se naštěstí neodehrává v laboratorních a přesně měřitelných podmínkách, takže žádný výsledek lyžařského testu nelze považovat za jedině správný.
  • High performance long turn

  • High performance short turn

Jaro 2010

Jaro 2010
Vážení čtenáři SKI magazínu, vážení čtenáři magazínu SKY, je to poprvé v šestnáctileté historii našeho zimního titulu a sedmileté historii titulu cestovatelského, kdy mám tu možnost pozdravit všechny naše čtenáře dohromady. Na stránkách jednoho časopisu, na jedné jeho straně. Příjemná chvíle. Vy, kdo stránky jednoho nebo obou našich titulů obracíte pravidelně, jste si pravděpodobně již ve schránce nebo na stánku všimli, že naše logo i obálka prošly radikální změnou.
  • Manuál bezradného zákazníka: Nové kolo snadno a rychle

  • Král vysokého kola: Mr. Kostitřas

Léto 2010

Léto 2010
Vítejte na stránkách druhého letošního letního čísla SKI(y) magazínu, které se ze všech našich titulů nejvíce odklání od lyží a zimy. Ne snad, že bychom na tento sport úplně rezignovali – to by se na stránkách časopisu s tímto jménem nehodilo, ale v červenci, pravda, není myšlenek na sníh právě nejvíce, a tak se jen podíváme na severní pól a na (zimní) fotografie handicapovaných sportovců. Ostatní listy patří sportům nezimním. Voda, kolo, motorky, golf, výlety i speciál o nožích – to je obsah SKI(y), časopisu, který nezná nudu.
  • Poprvé/naposled: Martina Sáblíková

  • Když řeka hučí

Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit