Sport

27-9-2016 SKI magazin

Polovina čísel je pryč. Padesátá Jizerská 50 táhne

Počasí na konci září sice o blížící se zimě nesvědčí, ale pořadatelé tradiční ČEZ Jizerské 50 v běhu na lyžích zažívají náročné dny. Do konce září mohou zájemci získat startovné za nejvýhodnější cenu, a tak už je polovina všech startovních čísel pryč. Závody jubilejního padesátého ročníku se pojedou v novém termínu 17.-19. února 2017.
7-2-2016 Tisková zpráva

ČEZ City Cross Sprint 2016: Trojnásobný král Kožíšek našel přemožitele

Čtvrtý ročník lyžařského závodu ČEZ City Cross Sprint korunoval nového vítěze. Dosavadní trojnásobný šampion Dušan Kožíšek se tentokrát musel sklonit před sílou norského reprezentanta Torjuse Borsheima.
19-12-2015 Tisková zpráva

Nový netradiční závod na běžkách se pojede v Abertamech

Čtyři okruhy. Od nejdelšího po nejkratší. Ale jeden těžší než druhý. V polovině února se v Krušných horách odehraje další z netradičních závodů pod patronací firmy Red Bull. Po bláznivém letním výběhu na vrchol skokanského můstku přichází zimní test vytrvalosti.
19-12-2015 Daniel Pavlis

Bauera stále trápí žebra. Návrat do závodů se odkládá

Po peripetiích se zraněními, která ho připravila o úvodní podnik Světového poháru, se moc těšil na prosincové závody v Toblachu. Zhruba týden před jejich startem se ale opět ozvaly bolesti v oblasti žeber způsobené pádem při tréninku před sezonou v Gällivare. A Lukáš Bauer raději zamířil znovu za lékaři a docentem Pavlem Kolářem.
13-10-2015 SKI magazin

Běžci na lyžích chtějí uspět doma. Vrcholem je Nové Město.

Noví funkcionáři, noví trenéři, nové složení reprezentace, tak právě tak vstupují do letošní zimní sezony běžci na lyžích. Jejich hlavním cílem budou v sezoně bez velké světové akce domácí závody Světového poháru v Novém Městě na Moravě.
14-3-2015 Tisková zpráva

Kožíšek potřetí vyhrál City Cross Sprint v Ostravě

Třetí ročník a třetí vítězství v řadě. Taková je bilance českého reprezentanta v běhu na lyžích Dušana Kožíška na oblíbeném závodu RWE City Cross Sprint 2015, který se v pátek 13. března konal v Ostravě.
10-3-2015 Jan Klouček

Foto: SKImagazín Cross pod taktovkou Honzy Bartoně

Celkově již po páté byl o uplynulém víkendu jizerskohorský Bedřichov svědkem finále našeho seriálu netradičních závodů v běhu na lyžích SKImagazín TOUR. A při absenci dvou dosavadních vítězů Dušana Kožíška a Ladislava Rygla bylo jisté, že se atraktivní běžecký skicross tentokráte dočká zcela nového vítězného jména. Ani protentokrát ale nepronikl na nejvyšší stupeň nikdo neznámý. Jan Bartoň navázal na tradici vítězů oblékajících reprezentační dres České republiky.
4-3-2015 Jan Klouček

145 km/hod na běžkách. Čermák má světový rekord!

//Aktualizace: březen 2016; Světový rekord vylepšen na hodnotu 156,182 km/h. // Český speedskier Radek Čermák si na trati letmého kilometru v Andoře troufl na něco nevídaného. Namísto rychlostních speciálek obul 68 mm široké Sporteny a spustil se z kopce dolů. Výsledek? Nový světový rekord v rychlostní jízdě na běžkách.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit