Nejfajnovější lyže od Blizzardu pro sezonu 2016

Hledáte výkonné lyže, se kterými si zdokonalíte už tak výbornou techniku? Vybrali jsme pro vás dva modely pro pokročilé jezdce určené na sjezdovku i mimo ni. Na závěr článku jsme přidali slalomky, které jsou na trénink této disciplíny dokonalé.
Blizzard, nejlepší lyže pro sezonu 2016

Na českých horách jsou nejoblíbenější všestranné lyže typu allmountain. Brázdit půl dne tvrdou sjezdovku a potom vyrazit na hlubší sníh do nedotčeného terénu je fajn, zvlášť když u toho nemusíte měnit lyže.

Slalomky oproti tomu patří lyžařům, kteří preferují extrémnější jízdu. Umožní vám rychlou jízdu s takovým náklonem, že přihlížející sportovci nebudou chápat, že neupadnete. Šíleně vyhlížející a přesto plně stabilní jízda už okouzlila nejednoho lyžařského nadšence. 

Pojďme se dnes podívat na ty nejzajímavější kousky od Blizzardu, na kterých se můžete i v letošní hodně skromné evropské zimě vybláznit do sytosti.

Blizzard M-Power 8,5 FS

Máte v oblibě dlouhé oblouky a toužíte se v jejich nasazování ještě více zdokonalit? Sáhněte po univerzálních lyžích M-Power 8,5 FS. Skvěle drží na hraně a jsou klidné i při rychlé jízdě. Technologie IQ Power System Full Suspension  využívá olejový píst pod vázáním, který zvyšuje tuhost modelu a tlumí vibrace.

Celodřevěná sendvičová konstrukce je vyztužena titanem, karbonem a laminátem. Během lyžovačky budete takřka nedotknutelní. Lyže kombinuje profil rocker na špičce a patce s camberem, který je ve středu. Tahle vychytávka jménem Tip&Tail Rocker vám usnadní ovládání a je úplně jedno, jste-li na upravené sjezdovce nebo v terénu.

Blizzard R-Power Full Suspension IQ

 

Tento allmoutainový model si zamilují všichni příznivci stoprocentního výkonu ve středně dlouhém oblouku. Jak již název napovídá, lyže rovněž využívají patentovaného systému IQ Power Full Suspension, ve všech situacích se proto můžete spolehnout na perfektní držení hran a neuvěřitelně hladkou jízdu.

Úprava Dura Tec zesiluje povrch lyže, čímž se výrazně prodlužuje životnost a nemusíte se bát ani poškrábání – lyže budou ještě dlouho vypadat jako byste je právě přinesli z obchodu. Unikátní profil Tip&Tail Rocker, který zajišťuje všestrannost lyží, jsme vám představili už u předchozího modelu. Zvláštní magnezitové zesílení hran ještě zlepší držení v oblouku a dostanete téměř dokonalý model do každého terénu.

Blizzard S-Power FS 6,8

Sjezdový model, který je v kolekci Blizzardu opravdovou lahůdkou – hodí se totiž ke slalomu. V krátkých obloucích vás lyže příjemně překvapí svou ovladatelností a s fenolovými hranami po celém jejich boku se můžete těšit na bezkonkurenční přenos sil.

Profil Tip&Tail Rocker známe již od předchozích modelů. Stejně jako technologii IQ, která během jízdy účinně tlumí vibrace. Navzdory dřevěné konstrukci vyztužené dvojitou titanovou deskou je tahle slalomka je poměrně měkká a tu a tam vám odpustí drobné technické chyby. Širší 70milimetrový střed lyže nabízí dobrý výkon i na odpoledním rozježděném sněhu. Chcete-li vypilovat své slalomové dovednosti, je pro vás tenhle kousek jako stvořený. 

 

Článek má tyto nálepky sjezdové lyžování technika pr
E-mail:
Váš text:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
E-mail:
Váš text:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Komerční prezentace / 12-2-2016
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit